dimarts, 9 de febrer del 2010

MARXA XALÓ


FAN UNA MARXA A XALO EL DIA 11 DE ABRIL ES MOLT RARO QUE ORGANITZEN UNA TANT A PROP, ME HAN PASAT EL TRACK, PODRIEM ANIMARMOS I FERLA AL NOSTRE RITMET, EL IMPORTANT ES PARTICIPAR DE LA FESTA, ENS PREPAREM UN POC ANTES I AU, A VORE QUIN DIA QUEDEM I ANEM A FERLA ANTES AMB EL GPS.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona idea la de fer-la abans de la fetxa.

PACO ha dit...

Jo si voleu anire la nit abans al talla i ja vou conte..... de ruta al tallarinaaaaa jejeje ja fa temps que no anem!!! vaaaaaa perque no fem sopaeta ciclista??? jejeje

PACO ha dit...

Jo si aneu a eixa ruta ixire amb Mari dissabte de vespra.

cuan feu una ruteta bona per als quemaos aviseume

Anònim ha dit...

A mi la marxa nocturna tambe m´agrada, encara tenim pendent la despedida de Paco.

PONS ha dit...

Ei gent, que passa, que este finde no penseu fer res. Jo me'n vaig a Sierra Nevada a esquiar, ja em comptàreu a la volta que hageu fet.

Anònim ha dit...

Passau be, i si neva i no pots eixir de la habitacio pues disfruta tambe.

Com es celebra el dia dels enamorats i carnestoltes, a lo millor van de sopaeta, de festeta i de ......, i clar el diumentge de mati no estaran per a res.

Jo si que tinc ganes d´eixir, per a dema dona aigua, pero per el diumentge pareix que la cosa estara mes tranquila, a lo millor isc amb la de carretera, ja que he vist a Saoret i m´fet tambe goleta, no se, ja vore que faig.

JOANFE ha dit...

quan anem a xalo a fer la ruta??

PACO ha dit...

xeee dema a DORMIRRRRRR que te que plourer!!!! veus si avereu fet cas i averem fet la marxa de xalo nocturna....

Anònim ha dit...

Ahir vaig acabar rebentat!!

Fem esta ruta el diumentge que ve??

JOANFE ha dit...

jo per mi perfecte, falta vore si pot pons ve que es el que te el gps o si ens el deixa, saber molts som per agafar una flagoneta per pujar a xalo, esta ruta la podra fer tot el mon perque anirem parant molt, ja que no tenim ni idea de per on es, li podriem dir a Javi que ens prepara esmotzar jajaja.

PONS ha dit...

Jo també vaig acabar cansaet, la torna de Dénia a Beniarbeig se'm va fer llarguíssima i això que era tot pla. Per a este diumenge compteu amb mi, si al final no poguera anar no vos preocupeu que podeu disposar del gps.
Juanfe quan pugues passa'm el track de la ruta de Xaló. Esta vesprada et passe el track de la ruta d'ahir perquè la puges al wikiloc.

PACO ha dit...

Que algu em diga com es esta ruta per vorer si la faig

JOANFE ha dit...

pues ens han pasat el track el que orgamitzen, pero no posa curves de nivell, pero anirem cagallo per sequia segur perque ningu sap per on es sols el gps aixi que anirem parant molt per ensenyarnos per on es aixi que no crec que siga massa dura pero la veritat no tinc ni idea perque no la he fet mai, pero si no eixes per la nit jo crec deuries de vindre i peguem la volteta i xarrem un rato si no ens vegem ni per un espillera. aixo si hem de confirmar molts som per saber els vehicles per pujar a xalo.

PACO ha dit...

Be lo mes segur es que si no s´anima ningu a ixir si que anire a la ruta , pero dema porte la bici al taller per que li pose tot el que en van regalar supose que si que la tindre per al diumenge!!! ja xarrem

JOANFE ha dit...

mira al pujarla al wikiloc si posa el perfil, pons baixala de ahi

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=732541

alguna pujada se veu pero no tinc idea de lo dura que sera pero de tota forma espaiet i bona lletra ..

mare si li poses totes eixes coses anira la bici asoles ....... jo vull un cunyat aixi collons

Anònim ha dit...

Els organizadors no tenen cap pagina web?

Alli a lo millor expliquen com es la ruta.

PONS ha dit...

Bon dia. Acabe de descarregar la ruta i veure el perfil en el mapsource. Eixim de uns 200 m. de altitud i lo maxim que es puja es als 345 m. en el km 10 per lo que no tenim cap puja forta. Aixo si, per lo que vec es un trencamames a tot hora estás pujant i baixant. Falta veure com será el terreny per la cual cosa tindrem que anar a descubrir-ho nosaltres. El xato i jo segur que anem, si no teniu prou plaçes en la furgo no patiu, que ja sabeu en el meu Astra caven un parell de bicis. Després li pasaré a Juanfe un triptic d'unes rutes que a preparat l'ajuntament de Alcanali perque les pugau vore tots. Au, a treballar una miqueta que ja esta be de xarreta.

JOANFE ha dit...

no tenen web, sols un correu electronic per contatcar amb ells, el xic se ha oferit acompanyarnos pero jo crec que millor nosaltres a la nostra bola darrere de pons mirant-li el culet jeje

Anònim ha dit...

Si, amb el GPS podem anar sense problemes, suponc.

Pons, recorda d´agarrar camares de sobra

JOANFE ha dit...

CONFIRMATS: JO, CARLES, PEPE, JOSE LUIS, PONS I EL XATO (AMIC DE PONS) I PACO ( FALTA QUE ME CONFIRME SI NO IX DE FESTETA) CABEN TOTES LES BICIS EN LA FLAGONETA, MORERA ANIRA DIRECTE EN EL SEU COTXE DE MURLA, JA SOM COLLA JA.

Anònim ha dit...

Pues decidit, ja tenim plan per el diumentge.

PACO ha dit...

Hellou xicons , be avore si tanta festa i tanta gana de ixir i al final no faig res , be vos conte , tinc una sinusitis que te cagas i estic amb antibiotics , el metge ma dit que de deport i suar res de res aixi es que tinc la meua aistencia a la marxa en el aire , segons com estiga divendres o dissabte ja vos dic. i a tot aixo la bici encara no la tinc arreglada , be ja vos informe.

JOANFE ha dit...

Be el dissapte a les 8:00 a la xata, carregem les bicis a la flagoneta i cap a xalo. Portem bocata? o anem al bar?

Anònim ha dit...

EL DISSABTE??, PERO NO ERA EL DIUMENTGE??.

Si es el dissabte fa vos confirmare si vaig.

JOANFE ha dit...

PERDON ES UNA ERRATA DE ESTAR PENSANT EN LA MONA DE PASCUA, ES DIUMENGE, DIUMENGE A LES 8:00 A LA XATA

JOANFE ha dit...

PORTEM BOCATA?

Anònim ha dit...

Jo crec que millor que portem bocata, ja que hasta casi les 9 no començarem a rodar, i no anem a possar-mos a buscar un bar al cap d´una hora.

Anònim ha dit...

Si acabem a bon hora podriem fer-nos una cervesseta abans de tornar cap a casa.

JOANFE ha dit...

ok pues bocata a la moxila, i esperem la ruta no pase per davant de un bar que a ens coneguem a pepe, jeje podriem avisar a javi per si se vol fer la cervesseta despres.

PONS ha dit...

O.K. el diumente a les 8 estarem el xato i jo.
Si hi ha algún canvi pegueume un toc al movil ja que no tinc internet a casa.

PACO ha dit...

Xeee xicons , al final no conteu amb mi, encara estic costipat i no vullc arriesgar el diumenge i que siga pijor.

al final tampoc em pogut posarli tots els componets a la bici ja que faltaven moltes peses i no a pogut ser. be ahorrarem i comprarem una nova. a l´altra semana espere estar be i ja poder ixir amb vosaltres que ja estare be. ja meu contareu pasevo be

PACO ha dit...

va conteu algo de com va anar la ruta!!! jo vaig ixir dissabte de vespra 20 km i diumenge de mati amb Mari 25 km , de asi no res ja estic per anar amb vosaltres!!!