dimarts, 2 de juliol del 2013

Ruta de festa

Per acabar el mes de juny vam eixir Paco i jo, la resta estarien resacosos per les festes del Crist, i vam pegar una volteta curteta però amb prou pujades.

Pujarem al Siguili un parell de vegades. Primer, per a continuar amb la festa, anarem a l'Anem ¿Quééé? Són les 8:30 i ja està tancat? Tancat tan prompte? Ahh que està tancat de ja fa anys!!! Vaja, el temps no passa debades... Vam baixar fins el cementeri de Benidoleig i vam tornar a pujar per asfalt per a fer esta vegada la senda "nova".
Com la cosa quedava curteta en compte de tornar a casa pel camí directe vam passar per Orba i la Retoria. Total 30 i pico Km amb un desnivell acumulat d'uns 600 i pico metres segons l'Endomondo.

Va ser una eixida entretinguda en la que se'ns van creuar un fum de conillets per sort anem recuperant l'equilibri dalt la bici, poc a poc.

A vore si la gent va animant-se i fem alguna ruteta d'eixes bones, de les que fan pensar "Si lo sé no vengo".









3 comentaris:

PONS ha dit...

Collons, quin reportaje mes xulo de fotos s'hau currat. Eixe pub trobe que cuant jo anava (soc proú mes major que vosaltres) tenia un altre nom, pero no men recorde.

paco ha dit...

Ahi esta ximo!!!! Pues jo al arribar a ondara a les 11 encara vaig anar al rte mena i tornar acabant amb 68 km,a les 12.30 a casa i cuit. T'ha faltat comentar el pique amb el carretero tornant per la retoria a 35k/h.

demóstenes ha dit...

Tens raó Paco, se me va oblidar. Vam passar a un carretero quan tornavem de Sagra i es va quedar xuplant roda fins a Sanet que ens vam desviar a l'esquerra i ell va continuar recte, almenys va dir adeu, ja que no va relevar ni una vegada.