dimarts, 11 de maig del 2010

ESTEM LOCOS!!

SAORO, CARLES PEPE I JO SI NO PASA RES CREC QUE ENS AVENTUREM A FER LA MARXA DE LES VIES DEL TREN A ELX 150 KM (MENOS MAL QUE HI HAURA COTXE ESCOBA)

38 comentaris:

JOANFE ha dit...

li he enviat un correu a la organitzacio i me han contestat.

vaig escriure:

Os escribo por hacer-hos un par de consultas queriamos hacer la marxa
nos enteramos ayer de que existia y la verdad es muy bonita e
interesante pero acojona un poco el tema de los 150 km y encima veo el
perfil i se sube bastante, somos 4 amigos y queria saber si todavia
quedan plazas porque no puedo reunirme con ellos hasta el jueves, por
otro lado somos de ondara el norte de alicante y queriamos ir el mismo
sabado por la mañana se podran cargar las bicis y recojer los
dorsales? a que hora deberiasmo estar alli para cargar as bicis? se
hace muy jodido el desnivel? bueno era hacer esas preguntas y si
fuerais tan amables y poderlas contestar.

muchas gracias por tu tiempo.

un saludo


y me han contestat al rato:

Hola Joanfe,

el perfil asusta pero no es ni de lejos lo que aparenta, son tan sólo dos subidas, una la de la cantera de la reprimala -Villalonga- que la tenéis cerquita de casa, y otra la ermita de S. Antoni en Alcoy esta si que es un poco más dura (2.5km), donde dispondremos coches escoba para aquellos que no quieran subirla. De todas maneras es una subida muy bonita......en lineas generales la marcha es "muy llevable" sobre todo por la mañana. Luego por la tarde cada uno pone su ritmo. Si sois ciclistas no tendréis ningún problema en hacerla.

Respecto a las plazas, si todavía quedan. Y el tema de venir por la mañana y cargar las bicis y recoger los dorsales, sin problema también, eso sí, tendrías que venir bastante temprano a las 7h de la mañana salimos para Potríes.

Si tienes más dudas me las haces llegar.

Un saludo.

JOANFE ha dit...

este dijous eixim pons pepe i jo a rodar, quan voleu que fem inscripcio?

garrotipadur ha dit...

osti,no aneu en bovades,eh? vaja...

l'any passat van anar galán i companyia i crec que van anar directe a potries i després a elx els va arreplegar un dels poblets en una furgona i a preu molt asequible.

Si voleu li ho pregunte....

S'estalviareu la matinà del segle...

PONS ha dit...

Que envetja em doneu, segur que pasareu un dia memorable.
Joanfe, al final no crec que puga eixir el dijous (compromisos a casa). Esta vesprada eixire jo un ratet.

Carles ha dit...

Saoro tambe ve??, de puta mare, jo li vaig enviar un e-mail i anit volia cridar-li pero se me va oblidar.

I Morera??

La pujaeta de Villalonga te que ser la que vam fer en cotxe quan vam anar a la via verda,entonces no la haguerem puja, pero ara crec que tots la podrem fer.

A quin hora acabeu el dijous amb la volteta?? Seria quedar entonces a casa Juanfe (que te bona conexio a internet) i fer l´inscripcio dels 4, aixina tindriem dorsals consecutius.

I ja organizarem de com anar.

JOANFE ha dit...

A vore es fa la inscripcio i despres hi ha que ingresar a un num de conter de caja murcia (en la glorieta de denia hi ha un)els 55 euros, si voleu per fer-ho mes facil hem doneu les dades per correu electronic i jo mateix us faig la inscripcio, despres cadascu que faja el ingres o un que els faja tots, les dades que hem fan falta son:

Nombre:

Apellidos:

DNI:

Fecha de nacimiento:

Dirección:

Ciudad:

Código postal:

Teléfono:

Email:

Licencia federativa:

si ho paseu avui ho faig avui aixi no ens arriesgem a no tindre plaça.
us pareix be?

Carles ha dit...

Em pareix be, t´envie al e-mail teu de hotmail les meus dates (no ho feu per asi que quasevol pot llegir-ho), si vas per Denia mira de fer tu l´ingres i despres te ho done.

Carles ha dit...

Si no vas pues ja vorem la forma de fer l´ingres, crec que amb un que vaja es suficient, segurament la semana que ve anire per Denia en horari de bancs.

Carles ha dit...

Acabe de fer la inscripcio dels 4, diuen que en menys de 24 hores ens constestaren per e-mail i ens diran els passos que tenim que seguir per fer el pago.

En el cas de Pep i Saoro he possat el seu e-mail i el meu, en observacions he dit que envien la resposta als dos e-mails, ja que tant un com l´altre entre menys a internet.

Carlos ha dit...

Ja m´han contestat, deu ser resposta automatica.

Diuen que tenim que fer l´ingres a Cajamurcia i enviarlos per e-mail el justificant de l´ingres aixina com la llicencia federativa (en este csa sols Saoro).

Hi ha que possar: "Asunto: Marcha Vías del Tren + tu nombre"; hi hauria que fer-ho lo mes prompte posible.

Carlos ha dit...

Estes dos semanas que ens queden abans de la marxa deuriem fer eixides de fer kilometros mes que de buscar trialeres, deurien fer un fum de kilometros encara que siga per asfalt.

JOANFE ha dit...

pues si es el que deuriem fer, jo air en pons ja vaig anar a xabia i vam tornar per camins de asfalt i terra i avui a les 7:30 he quedat amb pepe per fer el mateix, el cap de setmana el diumenge tinc comunio aixi que eixire en vosaltres sols hasta les 10 com a molt, i el dissapte tb intetare fer algo de km. ja buscarem trialeretes quan acabe esta locura jeje

bernardo galan ha dit...

heeeeeei,com estem maquines???jo la vaig fer l,any passat i la recomane,si voleu podem quedar per a rodar i vos aclarixc dubtes,jo me,n vaig a Santiago en dos setmanes,i ara estic fent rodatges llargs,podem anar junts,ja hem contesteu(bgalangil@gmail.com)o al feisbuk bernardo galan adeu¡¡¡

JOANFE ha dit...

tu estas molt fort xato, jeje nosaltres anem a vore si la podem acabar en plan reto personal, per cert ja esta tot pagat e incrit ara ja no hi ha volta enrrere, mare meua esteu locos!! jeje

PACO ha dit...

Xeeeeee ostia vec que la cosa no va em broma no!!! bua jo tota la setmana currant i la bici para a casa , be ja tornare a agafar la forma perque aixo de la faena per murcia va per llarc.

Be ja contareu com va tot

Carles ha dit...

Bon dia, començe felicitant als seguidors del Barça per la victoria en la lliga.

Ara anem a lo interesant, la bici.

Ahir Pep i jo ( primer tambe estava Juanfe, pero les obligacions familiars ...) vam estar fent kilometros, passant del 80 i casi arribam als 90.

Carles ha dit...

Com estem buscant solucio per la anada a Potries i tornada de Elx a Saoro se li va ocurrir una bona idea, seria vorer si en Elx podem alquilar una furgoneta i tornarla en Denia.

De eixa manera no caldria molestar a ningu, seria voreu per internet o asomarse a Denia a on estan les empreses d´alquiler de vehicles per preguntar.

JOANFE ha dit...

esteu fets unes maquines despres del superbocata que ens vam fer per esmotzar encara vau fer 60 km, a vorem com el unic que se queda en el cotxe escoba soc jo hjjeje.

lo de alquier de furgona no es mala idea.

JOANFE ha dit...

Al final he cridat jo a mahiques, i diu que ells van i van a potries pero estan complets diu que si quedaren plaçes buides meu diria, i lo de maillots que ho veu dificil pero ho intentara

JOANFE ha dit...

Pons, avui i el dimecres pepe i jo anem a fer un poc de cames, t'apuntes?

Carles ha dit...

He estat escuadrinyant una mica per internet, i he vist que Europcar te oficina en Denia i en Elx, en Denia estan en l´estacio de tren, seria passar per alli per obtindrer mes informacio, podriem anar el dissabte despres de pegar una volteta amb bici.

PONS ha dit...

Hui, es imposible, pero el dimecres segur que ixc, que tinc mono de bici.

JOANFE ha dit...

ja estem en la llista, ja no hi ha marxa enrrere jaja amre meuaa!! http://bikeaventuraelx.es/

JOANFE ha dit...

ja tenim transport!! contratat taxi per replegarnos i vidre a per nosaltres, vamos tot un luxe, igual costa tornar en ambulancia jaja

pons avui eixim pepe ix a les 7 si vols cridali per quedar i veniu per la carretera de beniarbeig.

PONS ha dit...

Dema per el matí els de Multisport Beniarbeig fan un ruteta a Bernia de uns 80 km. Eixa ruta vos aniria molt be com entrenament, jo per desgracia tinc ocupacions de atra indole. Si voleú anar demá a les 8 al ajuntament de Beniarbeig.

PACO ha dit...

Xeeeee xicons ja estic aci , espere que vaja be la marxa , vec que esteu forts , jo tan de estar en murcia pedre la forma definitivament , pero be , cuan pase tot a fer bici travolta

JOANFE ha dit...

PONS TENS QUE SUSTITUIR A PEPE, SE LA HA PEGAT EN LA MOTO I NO POT ANAR EL DISSABTE, TINDRAS QUE DEIXARTE LA SIRERA, DILI A LA DONA QUE ES DE OBLIGAT CUMPLIMENT QUE PER UN AMIC EL QUE FAÇA FALTA, JEJE
(ESTA BE TE ARRPATS I ESTA CRUIXIT PERO RES QUE NO ES CURE EN UN PARELL DE SETMANETES)

Carles ha dit...

A vorer quin dia de esta semana quedem per acabar de preparar el viatje.

Pons, animat que Pep ens ha abadonat per força major, i ara tenim una inscripcio paga que ningu gastara.

PONS ha dit...

Sou uns cabrons, que manera que marejar el personal, encara que el més cabró de tots és Pepe, eixe és capaç d'haver-se tirat de la moto amb tal de lliurarsela.
Ho parlaré amb Jaume a veure si ell té ganes d'anar i si no a barallar-se amb la parenta i els sogres.

Ja vos dic algo, cabronasos.

JOANFE ha dit...

si clar si tu prefereixes anar a cullir sireres que ho se jo jajaja, mmmmmm lo bones que estan i lo que t'agraden a tu jaja, el dimecres quedem per rodar?

PONS ha dit...

Si, el dimecres rodem.

Carles ha dit...

El dimecres compteu amb mi, aixina acabem de concretar el viatje, li cridare a Saoro per si pot vindrer.

I vorer si Pons ens diu que ve com a sustitut de Pep.

PONS ha dit...

Tinc 3 notícies, totes roines.
La primera és que Jaume no pot anar ja que este cap de setmana se'n va de viatge.
La segona és que la meua dona m'ha donat permís i no tindré mes collons que acompanyar-vos tot el puto dissabte amb l'agustet que estic jo agafant cireres.
I la tercera és que com el dissabte no podré anar a ajudar, el diumenge heu d'estar tots a les 8 del matí en Alpatró per a arreplegar tots els kg. que jo no vaig poder fer el dissabte.

JOANFE ha dit...

yee de puta mareee!! pons vee, tu tranquil que nosaltres estarem com un clau alli el diumenge per collir cireres jajaja pero jo crec que estare en el hospital de la pedredrera que es de malalats terminals, alli en goteros, jeje

ara enviare un correu per qe cavien el nom de pepe, pons enviam el nom complet, dni, direccio per correu.

JOANFE ha dit...

per que ningu espere sempre ens veiem de cami per la carretera de beniarbeig sobre les 19:30.

Carles ha dit...

De categoria, Pep ens falta pero tindrem un Pons.

Per anar a arreplegar cireres sols hi ha un problema, a mi si que m´agradem, en cullire 10 i en menjare 12.

Pues ens veguem esta poqueta nit per la carretera de Beniarbeig.

PONS ha dit...

He parlat amb Pepe este matí i diú que mos suministrara suficients sustancias dopants com per poder acabar la marxa.
Joanfe, grabes la ruta amb movil o agafe el GPS?
I de les fotos qui s'encarrega?

JOANFE ha dit...

jo agafare la camara de fotos, i tu agafa el gps.

Algu sap si el senyor saoro es digna a vindre a la marxa? entre altres coses per saber si anem a per ell i tb perque li he pagat de la meva butxaca la inscripcio.