dimarts, 17 d’agost del 2010

1 EIXIDA DE FANG DE LA TEMPORADA




Eixida pasada per fang pero molt molt divertida, vam disfrutar com xiquets jeje, per senitja i baixar fins les terrases de la torre no la coneixiem pero el GPS de Pons si i despres bon esmotzar.... ja anem calfant per la nova temporada.



12 comentaris:

PONS ha dit...

A veure si va animantse mes gent, que estes rutes cuan mes som, mes ens divertirem. Després de tanta calor i pols es va agrair una ruteta amb frescoreta, aigua i sobre tot fanc.

Carles ha dit...

Es que vos agrada el fang, segur que anaveu buscant el xarcos i a on mes fang hi havia.

jejejeje

PACO ha dit...

Mira que vos agrada!!!!! este diumenge Mari treballa aixi es que aneu triant una bona ruteta i sense fang que si no pasa res i vec que predespedides no teniu gana de ferne ixire amb vosaltres.
Ja vou dire cert

PRE-DESPEDIDA (Carles) ha dit...

PRE-DESPEDIDA, PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA, PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA, PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA, PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,PRE-DESPEDIDA,

JOANFE ha dit...

ok Paco confirma-ho i busquem ruta, a vore si se anima jose luis i carles tb.

Carles ha dit...

Este cap de setmana volia dedicar-lo sols a la bici de carretera, pero si feu una ruta atractiva i sou bona colla pues m´ho repensare i em posare el maillot carabassa.

Per mi una ruta atractiva son bona cosa de kilometros per la naturalesa, divertida, pero sense jugar-nos la vida.

JOANFE ha dit...

Que jo sepa normalment no ens jugem la vida, pero si et refereixes a no baixar cap trialera per mi no hi ha cap problema, pordem anar a fer cami, lo complicat en enllasar camins per no tocar tant de asfalt pero es pot intentar, lo de que si serem colla no tinc ni idea, els 3 de sempre anem, Paco ha dit de vindre pero no ha confirmat, Jose Luis ha quedat pepe de comentarliu, de fran ni se sabe ni se contesta, y a mori li ho comente jo dema que he quedat per entrenar. A vore si dema ja sabem si som prou colla.

PACO ha dit...

Jo apoye a Carles , ruteta atractiva pero de baixar barrancs res de res, me niego. conteu amb mi diumenge(sense barrancs)

Carles ha dit...

Les rutes que feiem normalment a mi si que m´agraden, no he dit que es esteu jugant-se la vida, a vegades hi han trialeres mes fortetes-tecniques que a mi em fan molt de respete (per no dir algo de por), pero no dic ni dire que sou uns temeraris.

No es jugueu mai la vida, pero si que vos agrada cada vegada arriesgar un poc mes; un riesgo per vosaltres teniu molt ben controlat, pero jo no.

Si fa temps que no ix en la MTB es per que ultimament no ix molts diumentges (despedides, bodes, festes, viatjes, ... i estreno de la bici nova)i no per que no vullga anar en vosaltres ni perque no m´agraden les rutes que feu, mes be tot el contrari, m´agrada molt anar en vosaltres i m´agraden molt les rutes que feu (encara que en alguns trams patisca un poc); no pretenc que les canvie ni gens ni miqueta.

Carles ha dit...

Dit tot el rotllo anterior, el diumetge comteu amb mi, cap problema si en la ruta teniu trialeres (sempre que feu com sempre, baix m´espereu).

Ademes pot-ser que tambe ens acompanye el meu cunyat, es de Gata, i coneix be les rutes per la font de la Mata, pero crec que ja heu estat per alli.

Pons m´ha dit que quedeu a les 7:30 a la Xata, alli ens veguem, si hi ha algun canvit vos demane que em crideu al movil.

(I repetisc, no em sap que que hi hasguen trialeres, sempre que no siga tirar-nos desde la punta de la Montgo cap a baix)

JOANFE ha dit...

com hem dit sempre el mes important es anar tots junts, i la ruta se fa a gust de tots, i jo prefereixc fer una ruta mes tranquila pero que vinga mes gent, pues a la xata a les 7:30 aixi no acabem tant tard, que despres apreta la caloreta.

Carles ha dit...

Pues ens veguem el diumetge, i hui a descansar que dema tenim proyectada una bona eixida amb la de carretera aixina .