dilluns, 27 de setembre del 2010

MARXA DE VILLALONGA 26/09/2010



Va ser una ruta dura i tecnica un recorregut molt xulo i les forçes van arribar justetes pero aixo si molt safistets i contets Pepe va cridar a mig poble de lo content que estaba jeje. El unic altercat es que el nostre Morera va caure pero no es va fer res raspaet i au.




26 comentaris:

PONS ha dit...

Enhorabona a tots, esteu fets unes maquines.

PACO ha dit...

Xeeee que maquines sou!!! cunasevol ix ara amb vosaltres!!!! jejeje jo algun dia arribare a eixe nivell.... avui e comansat a ixir de nou despres de totes les sopaes i tal i tal i la veritat es que no podia an l´alma!!! be anire ixint tots els dies a vorer com va!!! enhorabona als tres per la bona participacio.

PACO ha dit...

Per cert , tambe vaig a preparar el gegant de pedra , si algu vol..... Toni i jo volem ferlo

Carles ha dit...

ESTEU FETS UN CAMPIONS!!!!

Al tio Pep amb la maquina nova no hi qui la pare.

Carles ha dit...

Jo tambe tinc idea de fer el Gegant de Pedra, i crec que Saoro tambe voldra repetir l´experiencia de l´any passat.

JOANFE ha dit...

pues ja sabeu, fotos i ho penjeu al blog, eixa ruta esta molt xula i damunt es la nostra muntanyeta, aixi que ha pasar-ho be

PEP SEBERO ha dit...

KE COLLONS ES EL GEGANT DE PEDRA?. PER CERT, A VORER KI S'APUNTA A LES PROXIMES MARXES, KE NOMES COMENÇA LA MARXA, LI PERC EL CUL DE VISTA A JOANFE. JAJAJA....

PEP SEBERO ha dit...

XE, VOSALTRES ESCRIVIU MOLT MATI, KE NO TENIU FAENA O KE?

PACO ha dit...

Pep, el gegant de pedra es una marxa a peu que fan per segaria , 14,2 kilometres a peu.

PACO ha dit...

Carles , al final no fare el gegant de pedra ja que es la presentacion de la falla de Mari el mateix dia i la neboda es fallera major.

PACO ha dit...

Esta vespra e tornat a fer 25 kilometrets per al camp anar al camp de golf i tornar avore si agarre la forma!!!! Pep estos son jefes i escriuen cuan volen!!!!!

PEP SEBERO ha dit...

GRACIES PACO.

PONS ha dit...

Pepe, no et preocupes que en la proxima marxa en costará a mi mirarte el cul, estás fortisim cabronaso.

Carles ha dit...

Pep el que tens fer es lo que diu la "veu de la sabiduria", en este cas Saoro, tens que buscar una bona roda i anar darrere, i una bona roda vol dir un bon culet de xicona, aniras en la bici mes agustet i rendiras millor.

Carles ha dit...

¿¿Presenten la falla un diumentge de bon mati??, es que eixos denieros son uns tocacollons.

JOANFE ha dit...

pepe ja va agafar roda bona el cabro, jaja quan arriba a meta vec que saluda a una tia bonisima y li diu Natalia como has quedado? jajaja habia fet amistad i tot el tio i jo rodejat de tios suats, es que no aprendre mai jajaj

JOANFE ha dit...

el diumenge podriem anar a bernia que jo no he anat mai, com ho vegueu, baixem alguna ruta pons per els foros he vist jo que nomenen la trialera de pinos..

PONS ha dit...

Demá parlaré amb Simo, trobe que ell i Jaume han fet eixa senda. Jo he fet la ruta de Bernia i la tin graba, pero no la senda. El disapte no eixire per el mati, la duatló de Moixent comença a las 16,30 i ens tindrem que anar prontet i dinar per allí.

demóstenes ha dit...

Enhorabona als "marxistes". No se'n perdeu una.
Depenent de les dates si no passa res també faré gegant de pedra. Per allí ens vorem.
Estic fent un curset i entre això, bateixos i al pont que ens anem de viatge se m'oblidarà anar en bici...

Carles ha dit...

Compteu amb mi per el diumentge.

¿A quin hora? ¿A la Xata?

Carles ha dit...

El dissabte fare carretera.

Carles ha dit...

No eixiu el diumentge??

Veguent que no contesteu per açi vos cridare al movil, ja el cap de setmana no solc mirar internet, i el meu cap de setmana ha començat fa 3 minuts, aixina que apague l´ordinadaor i cap a casa a dinar.

Carles ha dit...

Bueno dema per la vespraeta pegare una miraeta, i si no hi ha cap mensatje ja vos fa una cridaeta.

(jejeje, que cursi a quedat)

PACO ha dit...

Xeee jo dema i el diumenge ixire amb Mari , vosaltres estau molt forts i no vuic ser un estorbo , cuan tiga fort vou dire!!!

Carles ha dit...

Paco, que la dona no et canse massa.

Al final hui no he exit, axina dema estare en mes ganes, com vec que ningu diu res de la ruta de dema per açi vos pegare un toc al movil.

JOANFE ha dit...

Hem quedat a les 7:30 al prado lo de la ruta de bernia jo almenys no puc anar, perque a les 10:30 tinc que estar en casa per anarmen a terra mitica si si soc un mindungi, ja ho se, es lo que hay, jejje, pero mira toca aixi, si voleu anar aneu vosaltres o sino feu ruta per asi o si aneu cap alla us acompanye i despres men torne i a l'hora al puesto.

Per lo que vec la setmana que ve tot el mon te pont i senva en la dona per ahi, aixi que no hi ha programat eixida. agafara tallarines la gorda.