dimecres, 25 de setembre del 2013

Eixida nocturna 20 de setembre 2013

El divendres passat ens vam ajuntar 9 desqueferats, Pons, Germán, José Luis, José (La Font), Raul, Jan, Rafa, Josemi i Ximo, a pegar una volteta de nit en les bicicletes. Problemetes d'última hora ens van retrasar un poc, com ara una llum que no encen, una roda que es buida i un eix que s'havia trencat i estava tornant del mecànic.
Una vegada tot arreglat tirem cap al Siguili, si de dia és divertit de pujar de nit i sense llum ja és l'ostra! Baixem per la trialera "nova", alguns se la saben ja amb els ulls tancats, i per caminals busquem la Vall de Laguar.

"Uy perdona que per ací no és"
"Ayy per ací tampoc"
"Toca toca, anemon a sopar a Orba i després ja anirem a la Font del Gel"
Dit i fet, soparet a la plaça del poble amenitzat per un furgona que anunciava nosequé amb música del tractor amarillo.
En acabar de sopar, ara sí que sí, pugem a la Font del Gel, i baixem pels tobogans mentre sentim el udolar dels mussols i/o les òlibes, sols faltava Harry Potter per a pareixer un bosc encantat.
Una vegada baix Rafa ens deleita amb una demostració pràctica de com pots pegar-te-la derrapant la roda de davant en la grava, afortunadament sols es fa una raspaeta. Ja d'ahí mig per asfalt mig per camins tornem a Ondara doncs la conillera ens va semblar que millor un altre dia.

RUTA















2 comentaris:

PONS ha dit...

Bona cronica, bona ruta i millor companyia.

jose la font ha dit...

va ser una eixida molt divertida amb una companyia expectacular. tenim que repetir eixides com estes!!