diumenge, 10 d’octubre del 2010

Ruta senderista per al barranc de cadiretes Xalo




Hola xics , aci vos deixe unes fotos de la ruta senderista que em fet Toni, Imma, Mari i jo per al barranc de cadiretes recordant vells temps de senderista, una ruta molt bonica que podem vorer antics bancals i marges i fins i tot dos planises o  foies per secar el blat en bon estat de conservacio. Ruta NO ciclable ja que es va en fila de uno i per molta malea, pero per volsatres res es dificil...

11 comentaris:

PACO ha dit...

Una pregunta per a Carles: saps qui anava darrere del guia i en primera fila davant de tots en la pujada?? jejejeje sort teniu que amb bici no vaig tant que si no vos apanyaria jo a vosaltres...

PONS ha dit...

Molt bona ruta Paco. Mira este track a veure si es esta la senda que vau fer. Tenia pensada probar a baixarla en bici el dia que anarem a Bernia, pero si dius que no cicable........
Per cert no se com posar el trak.
Lil pasaré a Joanfe per mail i ell que tel vaja arribar.

Carles ha dit...

Clar que se qui anava el primer, perque se que tens bona cama, quan posses la directa es dificil aguantar el teu ritmo.

Saoro m´ha comentat que voleu fer la senda de Vall de Laguar el dia del putxero, pero que no voleu quedarse a menjar-vol.

Saoro te ganes d´anar, i jo es una ruta que he fet varies vegades i tambe m´apetix repetir.

Si no penseu quedarse al putxero pot ser mes interesabt fer-la un altre dia que estara mes tranquila, ja que eixe dia hi ha molta gent a diferents ritmes i es un poc rotllo.

Es pot fer un altre dia i encomanar dinar per algun restaurant d´alli dalt.

Dis-me que feu i a vorer si m´apunte.

(¿La marxa te pagina web? Vaig estar buscant-la i he trobat molta informacio de la ruta pero res de la organizacio de la marxa d´enguany)

PACO ha dit...

Carles , Toni va dir de ferla este dia , pero es pot camviar i ferla un eltre dia , ell esta convensut de ferla i jo li vaig dir que tambe anava. En cuant a la web no he vist res si que nia molta informacio de la ruta i de totes les variants que es poden fer pero de la web oficial no he vist res de res.

PACO ha dit...

Pons: jo crec que no es pot fer amb bici ja que la baixada fins el barranc de cadiretes es fa per zona abancalada i la senda va per damunt dels marges , es un poc perillos baixarla amb bici ja que fa molt de zig zag i tens el barranc baix... , nia molta malea , jo en vaig fer les cames plenes de arrapades i puntxades. per la zona de la pujada fins la planisa de dalt de tot si que es pot fer amb bici , de fet nia frenades marcades, a la senda s´accedix per la km 2 de la carretera de bernia a ma esquerre nia un cami i mes endavant cuan fa una baixa la senda trenca a ma esquerre i per dins d un bancal comensa fins dalt de tot que arribes a una caseta que te un pou en bon estat. jo vaig suar la gota pujant , en bici no la puje!!!

JOANFE ha dit...

ahii senderistess!!! m'alegre molt de vore que toni s'animat a fer senderisme, es molt bo per eixes cames, a paco ja es un experimentat, vorem de fer seccio eixaeslamarxa senderisme jeje.

Carles ha dit...

Paco, pues comteu amb Saoro i amb mi per al dia que aneu.

PACO ha dit...

Ara que estic veient bicis dobles per vorer si en vaig l´anim ara em pega per fer senderisme un altra volta!! ja veus tu!! podran ser compatibles?? siiii pero feu de ves en cuant una ruteta que pugam fer tots!!!

PACO ha dit...

CARLES , PARLARE AMB TONI PER VORER LA INSCRIPCIO I LA FAREM EL DIA DEL PUTXERO.

PACO ha dit...

http://www.lafenasosa.com/

Tenim que anar a si!!!!!

PACO ha dit...

Xe no poseu la cronica del finde!!!!!!!!!! va que este blog esta paraet!!1