dimecres, 20 d’octubre del 2010

VOLTA LES VALLS DE LA MARINA EN FLACA DELS NOSTRES MAQUINES




Les maquines del grup han donat una bona actuació en la volta de les valls de la marina amb flaca, la ruteta es llargueta i empineta i despres dinaeta al yate.

14 comentaris:

Carles ha dit...

Va ser dura, i hi havia gent de molt de nivell, pero el que mes em va agradar va ser l´unio del C.C. SEGARIA, vam ixir tots junts i vam arribar tots junts.

Bueno menys el president, ell quan tocava pujar cap a Ebo va arribar a Pego i es va pegar una bona esmorçada, i despres a l´hora de dinar no tenia fam.

Carles ha dit...

Per si algu l´interessa el tram mes dur es de Ebo a Margarida, sobretot les rampes d´abans de al voltant de la cova, alli et quedaves clavat.

Hi ha que tindrer en compte que entonces ja portaven uns 90 km i havien pujat a Bernia i a Ebo.

Hi havia gent que la va pujar caminat.

PONS ha dit...

Sou unes maquines, enhorabona

PACO ha dit...

L´any que ve la vaig jo!!1 jejejejejejejejejejejejejeje

Carles ha dit...

Pues Paco tots es fer-se l´anim, tu ara estas fent molta mes bicicleta que l´any passat jo per estes fetxes, entonces tenia la KTM en la que ixia de quan en quan a pegar-li una volteta a la menuda.

Fa un any l´ultim pensament era ixir amb MTB o bici de carretera a pasar el mati.

Recorde que per ara vau vindrer a ma casa a dinar, i es quan va comentar d´anar a fer en bici la ruta per l´antigua via del tren a Lorxa, hasta eixe dia a ningu de la quadrilla (escepte Saoro o Morera) se li havia ocurrit el que ara estem fent.

JOANFE ha dit...

tenim una baja molt important, avui Pons se la ha pegada en un bac tonto a migdia i te ha trencat el dit de la ma i escaiola i un mes de baixa, espere que se recupere el mes aviat posible, perque una baixa aixi ens deixa a pepe i a mi asoletes. Pons cuidat moltisim i a fer sofaning.

PEP SEBERO ha dit...

Me caguen la semana passa, Pons se la hostia ara ke ja estava agarran-li el trankillo al GPS. Joanfe ara ke farem? ens pedrem i no ens trobaran.
Bo ara en serio. Recuperat prompte i be k trobarem a faltar, sobretot jo.

JOANFE ha dit...

Segur a esmorzar si ve, jeje perque tot el dia en casa eixe no esta. lo que jo et diga jeje.
No eixim el dissabte pues no? Jose m'ha dit que li ve millor diumenge, pepe curra, pons lesionat, jo com tinc carrera per la vespra pues si no faig res millor, el diumenge a les 7:30 al prado pues.

JOANFE ha dit...

diumenge a les 8 a la xata pues!!

Carles ha dit...

Pons recupreta el mes prompte posible, eixes coses son gafes del ofici.

Carles ha dit...

Aixina el dissabte no hi ha ixida??

Carles ha dit...

Pues per diumentge ja vore quina agarre de les 2 bicis, a lo hora d´ixir decidire.

Carles ha dit...

Juanfe, que vaja be la cursa, ja que finalmemt dema no ens vorem.

Si finalment ixqueres amb la xiqueta avissam, segurament no haure ixit i podre enviar a la dona al mercat i ixir amb la menuda.

PONS ha dit...

moltes gracies a tots pels anims, cuant menos es doneu compter estic un altra volta amb vosaltres i mentres tant popeu comptar amb mi per esmorzar i dispondre del gps. pepe ves ensenyantelo a gastar