diumenge, 20 de febrer del 2011

Cronica del finde 1ª part




Hola Xics!!! Avui tinc un ardua tarea de sustituir al nostre volgut cronista Joanfe que per motius del duatlo de Benidorm no ens a acompanyat.Espere estar a la seua altura!!

Dissabte de vespra ixirem Jose luis , Toni( Morant) i jo anarem a Gata a fer la heavy i despres ferem el calvari , anarem canviantmos les bicis fins Ondara .Toni si agafa fondo fara por baixant perque tot lo que agarra ho fa anar!!! Jose Luis un maquina!
Diumenge hem quedat a les 7:30 al cuartel general(Prado) per anar a fer la de Villalonga.Erem Jose Luis i el seu remolque , Pepe, Pons , Ximo , German i jo. Les primeres paraules antes de dir BON DIA han segut: aixo no te que ser bo!!! vaja matina!!! jejeje a les 8 i pico ixiem desde Villalonga i pocs km despres ja teniem les primeres rampes , vaja rampes!!! joder vinga a pujar i pujar i mes pujar!!!! en alguns llocs es feia casi imposible pujar!! de açi despres de dos trialeres bones em arribat a la ultima puja i al hora d´esmortzar al bar rita en un marco incomparable !! jeje i de aci a vingut el punt culminant!!! la mega baixa!!! joder quina manera de baixar , molt guapa!!! vaja cares de satisfaccio tenien alguns!!!! he Jose?? jejeje i de aci per la via verda a Villalonga sense llum per als tunels!!! jejeje be a esta molt be i divertit i sobre tot amb molt bona companyia que es el principal. Ximo , German, Pons , Pepe i Jose Luis estan com a bous vaja maquines!!! De mi mes val no dir res....
Joanfe : Pons i Ximo et pasaran mes fotos i les poses.
No feu cas de les faltes d´ortografia , no tinc remei ja!!
Ara falta la cronica o algo del duatlo Joanfe!!
Toma toston.

Dew xics!!

FOTOS

46 comentaris:

PACO ha dit...

M´ha faltat posar el mega control de la guardia civil a la rotonda de Gandia!!! bua quina coleccio tenien!!!! Si m´ha deixat algo posevo que no done abasto!!!

PONS ha dit...

Molt bona crónica Paco, demá li pase les fotos a Joanfe perque les penje. Tan sols dir que hui practicament no ha fet falta el GPS, Pepe desde l'eixida ja ens ha demostrar que tenia molt clar la ruta, jajaja. Menys mal que l'agafat si no ara encara estariem pegant voltes per la marjal de Pego.
Dir que a nivell pesonal he disfrutat molt de la ruta ja que la primera volta degut al accident no vaig disfrutat molt. La resta de la colla esta a un gran nivell que ens ha permet plegar a Ondar a bon hora i fer-nos una bona cervessa.

PEP SEBERO ha dit...

Paco congratulacions.
peazo cronica k manera de escriure no s´ha notat la falta de Joanfe.
Esteu fets unes maquines.

JOANFE ha dit...

YEEE!! ja tinc sustitut en la tasca de fer la cronica, jo sense haber anat me enterat de tot com estigues alli, enhorabona Paco, molt bona cronica.

Per el que vec ho heu pasat en grande, es una ruta per disfrutar tant pujant com baixant, de les que fan aficio, Paco no era moco de pavo, que ahi se puja molt, m'alegre que aguantares com un campió.

En un no res per el que vec tenim a morantet dalt de bici nova no?

ja hem paseu les fotos i les penje.

Jo ja pasare un link amb la cronica de la duatlo quan puga, pero hem disfrutat molt i hem fet un bon paper tant vicent com jo, almenys molt millor del que esperaba la bici flaca no te secrets es pedalar i auu jeje.

demóstenes ha dit...

Bona crònica!! El mogolló de pujades pedregoses i tècniques no va ser fàcil però vam poder amb elles. De totes formes, en honor a la veritat, he de dir que per la nit estava esgotat.

JOANFE ha dit...

JA ESTAN LES FOTOS PEJADES

https://picasaweb.google.com/105796631481871391865/RutaEixaeslamarxaVillalongaFebrer2011#


I LA CRONICA DEL DUATLÓ

http://ondaratriesport.blogspot.com/

Jorge ha dit...

a vore amics, he de telefonar a RENFE per tal uq ens done el permís per pujar les bicis. És un pur tràmit, però ho volen així. Per tant, he de saber més o menys quants anirem. Demanaré un permís per a 10 i ja està. Ara bé, per a fer l'esmorçar hauré de concretar més amb el bar. No conec massa per la Pobla del Duc, però averiguaré alguna cosa. Esmorçarot-dinà vam quedar, no? q preferiu per menjar: torrà, entrepans, paella o vi i llimonà, jajaja

paco ha dit...

molt bones fotos joanfe! Esteu fets uns ironmans! M'alegre d que o pasareu be. Al benicadell no conteu amb mi.

PONS ha dit...

Jorge, segurament no serem mes de 10. En un principi segurs d'anar crec que som:
Pepe, José Luis, Germán, Joanfe, Vicent, Jaume Aparisi, tu i jo.
Si ve algú mes que faja el favor de confirmar-ho cuant antes.
En cuant el dinar lo que decidixtes tu perfecte.

Jorge ha dit...

amics ha habut un xicotet problema. Resulta que he tocat a RENFE i m'han dit que el tren regional que va de Xàtiva a ontinyent i que anavem a agafar ja no fa el trajecte els diumenges a les 7.56 del matí. L'han canviat a migdia...putada de les grans. M'han tocat els ous prou. Només ix a les 7.56 del matí de dilluns a dissabte. Per tant, diumenge no podem fer la ruta del benicadell, hauria de ser el dissabte i no sé com ho teniu. Que mal m'ha sentat. Estos de RENFE volen carregar-se la linia ferrocarril Xàtiva-Alcoi i ho aconseguiran...

JOANFE ha dit...

No pasa res Jorge, has fet el que has pogut, jo dissabte no puc anar pero igual als demes els ve be.

De tota forma i ahura que anar pensant que ruta fer el diumenge.

Jorge ha dit...

Em sap molt greu Joanfe perquè tenia molta il·lusió en fer eixa ruta i mostrar-vos-la, però en fi a vore si algú pot vindre el dissabte o la fem un altre dissabte amb antelació.

vicent ha dit...

no conteu amb mi per al diumenge que toca eixir per la nit.

JOANFE ha dit...

I nosaltres de anar Jorge, pero no pasa res igual en un futur si puc anar pero ara tinc oblicacions familiars que no me deixen, Pero jo crec que en algo de temps els demes si podran anar, Pons vol que siga prompte que despres li venen les oblicacions a ell, poseu una data per fer-ho dissabte i que s'apunte qui puga.

JOANFE ha dit...

Per el diumenge hi ha camvi de plans per lo que tinc pensat una bona ruta:
Anar a xabia en cotxe perque sino no la podem fer, pujar a la cumbre com la ultima vegada i baixar per una que no conegem la de teuleries de ahi anar a fer la dels bous que ferem fa dos diumenges, i despres cervessota a xabia i cap a casa... que us pareix?? qui s'apunta?? tu pots vindre Jorge?

Jorge ha dit...

Pues lo dit, sí algú vol vindre el dissabte que ho diga i la fem i un altre dia amb antelació la fem tots junts.

PACO ha dit...

Despres de la mega baixa de Villalonga i este diumenge farem la dels bous que tambe en collonuda, el dilluns a canviar les pastilles de frenos!!! jejeje si no canvia la cosa conta amb mi.

PONS ha dit...

Jorge, crec que lo millor es que pospongam l'eixida al Benicadell. Mira a veure si pots eixir este disapte o diumenge amb nosaltres i miren un altre disapte que ens vinga be a la majoria o inclus buscar un altra ruta per el Benicadell que no necessite de tren. Per el diumenge la ruta que proposa Joanfe em pareix bona, per mi endevant.

Pons ha dit...

Qui ix este disapte?

JOAQUIN ha dit...

yeeeeeeeeee JOANFE no te habia conocido ya nos has pillado jjajajajajjajaaja,

por cierto si vais a javea en coche nosotros no se si podremos ir ya que vicente(denia)no coge coche

p ha dit...

yeeeeeeeeeee!!! ja tenim els lunis aixo fa una lum k l´hostia el divendres eixida per la vespra per a estrenarla i despres cervessot.
El diumenge jo vaig .

PEP SEBERO ha dit...

el de antes soc jo.

JOANFE ha dit...

joaquin vosotros saliendo de denia todavia nos cojeis en el trayecto fijo que nosotros avamos a otro ritmo asi que si quereis venir ya sabes de sobra la ruta.

Este dissabte no ve ningu??? pues pons i jo en tenim una bona per a fer... o aixo pareix, pues anem els dos mano a mano. perque no sabem res ni de vicent ni german ni ximo, ni carlos ni ningu estos se han tirat la manta al coll i ja no escriuen

demóstenes ha dit...

Jo no m'he tirat la manta al coll he dit unes quantes vegades que este cap de setmana me'n vaig a Logroño. No estaré ni dissabte ni diumenge.
La setmana que ve tinc una boda en València i tampoc sé si podré anar, ja vos avisaré arribat el moment.

GERMAN ha dit...

YEEEEEEEEEEEEEEEE LA MANTA AL COLL I AL CABAÇET.JO EN PRINCIPI EL DISSABTE NO ( DEMA HO CONFIRME). EL DIUMENGE CONTEU AMB MI SEGUR.

AU CACAUS

JOANFE ha dit...

vaig a comprarme una rigida!!! ja ho tinc clar el venedor ha segut molt convincent.

http://videosonline.petardas.com/284149

de quin color era la bici??

jajajajaj

Anònim ha dit...

Así teniu dos tijes pijes:
http://youporn.com/watch/507282/squirting-orgasmic-bicycle/?from=search_soft&pos=2

http://youporn.com/watch/81496/dildo-bike/?from=search_soft&pos=6

PACO ha dit...

Jajajajaja xe molt de dildo vec jo per aci!!!! jajajajajajaja eixa es la faena que feu??? jajajajaja

jorge ha dit...

jo sí que vaig el dissabte, a vore si fem una bona i ens llevem l'espineta del benicadell..encara q parlarem per fer-la més endavant un dissabte que pugam tots.

ale pues, dissbate ens vegem: el trio lalalá, Joanfe, Pons i jo

vicent ha dit...

Eixa tija la venen en Mahiques.
pepe va anar l'altre dia a encomanar-la, que jo el vaig vore, jajaja

vicent ha dit...

La bici es blanca amb suspensió fox davant regulable en altura i control de rebot, es pot bloquejar des de el manillar. els frens son de disc i les manetes son shimano xt igual que el desviador i el canvit.les rodes son shimano 500 amb tubeles de valvula fina.
la marca de la bici es marcozzi, però el sillí no m'he donat conter si era antiprostàtic o de carbono

JOAQUIN ha dit...

joanfe donde vais a dejar los coches?conoices bien aquella zona?pista descenso, pinar, zona saltitos etc etc

vicent ha dit...

El dissabte en principi si que aniré pel matí amb btt, ruta bona!!!!
els de beniarbeig, on i hora que quedem.
ruta, però prontet cap a casa si pot ser a les 10:30 que no siga a les 11.

PONS ha dit...

Jo he quedat amb Joanfe a Benidoleig a les 8,00. Si voleú Jorge, Vicent i jo podem quedar baix de ma casa a les 7,45. La ruteta será rapideta Vicent, a les 10,30 segur que estás en casa, per cert molt bona la descripció de la bici, jo ni m'havia donat que en eixia una en el video, tindria el cap a un altre puesto....
Carles que es de la teua vida, desde que tas fet carretero que no ens comptes res. Hi ha alguna novetat per la recta d'Oliva?

PACO ha dit...

Xeeee Vicent arreplegam una bici aixina per mi!!!!!! Jo acabe de vindrer ara de ruteta , tinc el dia lliure i e anat al riu de gata , calvari i trialera de jesus pobre, dema de vespra mes!!!

GERMAN ha dit...

AL FINAL NO CONTEU AMB MI PER A DEMA

EL DIUMENGE SI

ADEUUUUUUUUUUUU

vicent ha dit...

pons quins adossats son els teus?
pq no quedem al pont meridià 0 a les 7:45?
el que prefereixques, però dis-me quin es ta casa.

PONS ha dit...

Son els del Carrer Pedreguer, Jorge sap on es, pero si vols quedem al Pont. José (Alfatares) ma cridat i també ve)

JOANFE ha dit...

ja som 4!! a les 8 a benidoleig!!

collons pons podeu quedar en el pont, no cal baix de ta casa, si vols quedeu en el teu llit i eixes en el pijama jeje.

dema toca canyetaaa aixi que apreseta cap amunt de laguar a fer el recorregut nou

VICENT ha dit...

PONS ESTA NIT AL VOLTANT DE LES 9 VAIG A TA CASA. FES-ME EL LLITET, I VULL PER A SOPAR UNA TORTILLETA I UNES GAMBETES DE DÈNIA.
TRANQUIL QUE JO PORTARÉ EL PIXAMA I LA BICI EN LA COTXERA.
AIXÍ DEMÀ ESMORZEM UN GOTET DE LLETETA ELS DOS JUNTETS JAJAJA
DEMÀ A LES 7:45 ESTIC A TA CASA, FINS DEMÀ.

PEP SEBERO ha dit...

esta nit en fet la marquesa en les lunis .
Joaquin tenias razon mejor k de dia.

jorge ha dit...

ei amics, no podré anar demà. Ja ens vegem la pròxima setmana. dew

PONS ha dit...

Demá a les 8 al Bar Prado.
Joaquín, dejaremos los coches cerca del club de tenis de Xàbia. La ruta mas o menos la tenemos controlada, tenemos los tracks.

PEP SEBERO ha dit...

no hi ha remolque.

garrotipadur ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
garrotipadur ha dit...

hola penya! avui em fet una altra variant més llarga per bèrnia fins al mascarat,per a quan vingau ja trieu:

http://fentmarxa.blogspot.com/2011/02/ruta-mtbmolins-solana-marnes-font-de.html