dilluns, 7 de març del 2011

RUTA TIPICA PER EL TERME DE LLIBER I GATA




Este finde com he anat sols el diumenge pues fare sols referencia al que m'han contat del dissabte... els que anaren de mati sen anaren on fa molt de temps que no anem jeje a la font de gel, collons farem el cami fondo, i alguns allargaren fins la font de la mata aixo ja es ruta de pasar el mati, els de la vesprada anaren al sigili a estrenar bici amb una masterclass de solano, i crec que va ser batejada en pinyo inclós.
El diumenge erem els que vegueu en la foto, i la idea era que joaquin lapierre ens fera la ruta com va dir per este blog, pero com ve sent costum el home despres no apareix i ens deixa alli esperant-lo, menys mal que no ens fiem massa i no vam esperar molt, per lo que ja era un poc improvisar ruta, aixi qeu decidirem anar cap a lliber a fer les terrases de la torre que alguns no coneixien, a Paco li va agradar per no tindre masa pedrolos i plena de curvetes, de ahi cap a gata a fer part de la heavy i cap a la baixada del riu on hi ha un campillo de bots que personalment hem ve gran el tema, jo lo de les rampetes per botar no es lo meu, i lo pijor va ser quan vam vore a un tio en un ferro de bici rigida baixxar com una fona i botar per tots el bots com si fos el mes facil del mon, el cabro eixe ens va amargar el mati jejeje tornavem a gata a fer el calvari calladets uns desmoralitzats menos mal qeu despres en el calvari ja sens habia oblidat tot jeje, bona ruta propte a casa i sobretot millor companyia.

17 comentaris:

GINETAS BIKERS BTT PALAFOLLS. ha dit...

hola bikers!!! buena salida esta ultima y como bien decis en excelente compañia .saludos desde barcelona y que tengais muy buena semana .nos vemos amigos ,no dejeis de visitarnos!!!

PACO ha dit...

Xeee ja trobava a faltar la cronica!!! estem mal acostumbrats Joanfe!!! la de les terrases molt bona , en va agradar molt!!! es de les meues jejeje i lo del campillo de gata per flipar amb el tio eixe!!! jajaja que ferro portava i com anava!!!

PACO ha dit...

Gracias por vuestro comentario Ginetas, muy bueno vuestro blog!!!!

TONI46 ha dit...

YEEEEEE, GRAMANTULSSSSS, QUAN TENIM QUE FER LA RUTA DE XALO
? SI ES Q TENIM Q PARTICIPAR.

TONI46 ha dit...

JUANFE, QUAN ET VAM DEXAR A PEDREGUER, PACO, JOSE LUIS I JO, TORNAREM PER EL CAMINAL, I A JOSE LI VA AGAFAR VOLER TOCAR EL CEL D'UN BOT DES D'UN MARGE DE PEDRA Q HI HAVIA, I CASI ENS COSTA CRIDAR AL SAMU QUE VINGUERA A PER ELL. JEJEJE, AIIII LES MASTERCLASS DE SOLANO, SON ALGO PERILLOSES PER NOSALTRES ENCARA.

JOANFE ha dit...

jajaja pero no se ha fet res no?

esquee en lo que tenim ja ho psem be no cal botar com les granotes jajaja lo nostres es la pedra i cara avall jeje.

La ruta de xalo de la cursa de este any no la tenim encara supose que ho tindrem un parell de setmanes abans com a prompte, tenim part de la del any pasat pero igual no te res a veure en la de aquest, aixi que paciencia ... pero de tota forma el que hi ha que fer es rodar i rodar aixi que ja saps...

Jose la Font ha dit...

Mireu com baixen estos per els Alps....es per a flipar....


http://www.snotr.com/video/1686

PACO ha dit...

Xexexe tu este Toni ja vol fer curses i tot!!!!
En cuant a lo de Jose Luis la veritat es que ens varem asustar molt perque va ser un bac molt aparatos i es va fer molt de mal, va raspar el caso per terra i tot!!! pero be ara que es recupere prontet que ens fa molta falta la seua presencia.

PACO ha dit...

Jose La Font molt bo el video!!!!

PACO ha dit...

Pons esta de vacacions??? ;)

Jorge ha dit...

Wueno aquest diumenge anem a fer la XV Marxa Montes de Requena. Una vegada més vora mil bikers es congregaran per la mítica marxa de Requena organitzada pels amics BTT Requena. Una clàssica que no ens podem perdre. Si algú està interessat, tot i que para un poc lluny, encara està a temps. Fins el mateix dia pel matí estna obertes les inscripcions. Més info a: www.infobike.com i www.bttrequena.es

Per cert, el passat dissabte vam acabar fent 66 Km, encara estic recuperant el tremolor de cames... quin desgavell, però bo.

PONS ha dit...

Ojalá estiguera de vacances Paco jajaj. No sabía res de lo de José Luis, espere que no siga res. A vegaes ens envalentem i volem fer coses perilloses que lo únic que duen son disgustos i alguna baixa aixina que coneiximent. Per cert, si algú está interesat en un mallot del triesport Ondara talla L que eu diga, el de Jaume Aparisi no li ve bo.

TONI46 ha dit...

EIXE MALLOT SERA BO PER A MI? DIS-LI A APARICI Q ME'L PROVARIA I SI EM VE BO AL PELO.

Ximo ha dit...

Una web amb senders per a bici, caminants,... de la provincia d'Alacant:
http://www.senderosdealicante.com/enbici/rutas/ruta1.html
no l'he mirat massa però sembla interesant. Pot ser no estiguen optimitzats per a btt però segur que alguna cosa podem treure.

PONS ha dit...

Toni, t'he cridat per tlf. pero no he pogut parlar amb tu. Disme quin dia pots pasar per l'oficina de Jaume i tel proves.

GERMAN ha dit...

YEEEEEEEEEEEEEEE, XIQUETS JA ESTA DE CAMI LA NOVA BURRA DEL GRUP.

GRACIES A TOTS PER ELS CONSELLS I OPINIONS QUE M,HEU DONAT

AU CACAUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSS

PONS ha dit...

Enhorabona German, pera cuant l'estreno? penja alguna foto de la máquina pera fer-nos goleta