dijous, 17 de maig del 2012

LAGUAR-SIGILI-REPORTATGE DE BODA

Ha tardat la cornica pero tot arriba... Pues alli estavem Jose Luis, Vicent, Toni, Jose, Paco, Aparisi i un servidor, la idea era fer un classic de ruta pujar cap a laguar i despres fer la nova senda de Sigili, i aixo vam fer.. almenys alguns perque altres en Laguar van tindre prou, vam pujar per les sendes planetes de sempre jeje, fins que esmortzarem en el Bar de la Font del gel, alli sentades en el bancs de pedra i com si forem ties perque la conversa va ser la depilació de les cames jajaja mare meua on hem aplegat jajaja.
Despres baixada de la font del Gel, que com sempre es fa curtisima, i ahi la mitad van desapareixer, els demes baixarem la conillera, es nota que Jose disfruta en la nova burra, despres enfilarem cap a la trialera nova del sigili, ja feia caloreta pujant jaa uufff pero ahi estavem com a jabatos, i despres a disfrutar baixant-la, perqeu mira que es divertida... Com sempre hem passat un diumenge en molt bona companyia i fent esport, que mes es pot demanar?
ahi van les fotos, hi han dos romaniques i tot jaja pareix qeu estiguen en la novia i no en la bici jajaja reportatge de boda jajaja




12 comentaris:

JOANFE ha dit...

discupeu per el retras, pero tot arriba ..
Este diumenge no estare tenim triatlo en la vila pero el que ve conteu en mi...

demóstenes ha dit...

Amo a Specialed pero esperaré hasta el matrimonioooo. http://www.youtube.com/watch?v=hRdVg_JATII
Jo no sé si correr a Juspobre o eixir el diumenge, pq no estic en forma per a fer les dos coses. Trobe que eixiré amb la bici.

paco ha dit...

que bonito es el amor! Jajaja hi havia un tio amb el goss i degera dir estos estan fumats! Jajaja bona cronica joanfe! Jo diumenge ixire, tinc gana d una ruta d les meues! Tal volta ondara-rebaldi-balcons-poble fantasma-ondara?

TONI46 ha dit...

AIIIII EL AMORRRRRR, LES POSES MOLT BONES, IGUAL EIXIM A LA REVISTA INTERVIU, JEJEJEJE

PONS ha dit...

Menudes plantes que feú a les fotos, qui vos vega pensará que es paseu el dia vent vies verdes i pasejets per la voreta de la mar.

vicent ha dit...

ximet que coses penjes al blog!!!
les fotos son molt bones per a la revista biker's, envieu-les a vore si vos les publiquen, quina pinta de bujarronsssssss!!!!!

jose la font ha dit...

jajajaja! Les fotos les han penjat en la revista Zero, jajaja.

I lo be que vam quedar amb les done...

demóstenes ha dit...

Xee Vicent, és un video de la MTV de fa temps, les fotos han fet que el recordara.
Igual t'agrada més este, és la segona part però la lletra és més bona:
http://www.youtube.com/watch?v=g_TbIkb8ztU

demóstenes ha dit...

Este cap de setmana no correc, eixiré amb la bici. Paco a les 8 al Prado, i els demés que es manifesten si agafen la bici o no.

demóstenes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
PONS ha dit...

Jo este diumenge tinc comunió aixina que un altre finde sin bici.

demóstenes ha dit...

Jo no eixiré al final