dissabte, 6 de març del 2010

LA TIJA PIJA

Esta es la tija que ens comprem jo i morera si algu la vol 165 crec que si hem compraben 3 0 4 ens farien rebaixa, fa falta que mireu la seccio de la tija si es de 30,09 o 31,60

4 comentaris:

JOANFE ha dit...

mori i jo la demanem esta setmana, el model es Kind Shock i900-R val 139 euros en el lloc mes barat que he trobat, els gastos de envio son 10 euros entre les qeu se compren, dema fem la comanda qui vulga hasta dema te de temps, teniu que dir el diametre te tija. la setmana que ve ja tenim tija pija jajaj

Anònim ha dit...

M´yuoiu

PONS ha dit...

Escrit per Carlos Torres:
Com ja hem anat comentat tenim ganes de fer un maillot del grup, em principi, i si no em deixe a ningu, seriem 9 (Juanfe, Saoro, Paco, Fran, Jose Luis, Pep, Pons, Morera i jo), si algo mes estiguera interesat pues que ho diga. I si algu dels que he mencionat no el vol pues que tambe ho diga.

S´han vist algunes posibilitats i finalment hem decidit que el farem en "Maxima", tindreu que passar per allí per provar-vos la talla que necesiteu, i una vegada tinguem totes les talles pues els demanarem.

Este cap de setmana intentare fer el disseny junt a Saoro, a vorer si el tenim clar el diumentge i si fem la eixida habitual vos el porte per a que doneu el vist i plau i passem el pedido.

JOANFE ha dit...

ja les tenim les tijes pijes, jeje ara amunt i avall