diumenge, 28 de març del 2010

RUTA MARQUESA-RIU DE GATA I CALVARI 28/03/2010





Esta es una ruta de les fan afició, hem fet la senda de la marquesa, molt divertida i despres hem empalmat en unes sendetes dins de una pinadeta, bon almotzar en Jesus pobre, despres senda del helicoptero, i per caminets investigant fins a la baixada del riu de gata i despres com no ha baixar el calvari i cap a casa per Pedreguer,la veritat ha estat molt be, molt de caminal, molta sendeta sense ser cap massa forta, molt divertit, ha segut molt complet total 45 km. (les fotos han eixit a resolucio molt baixeta no estaba ben configurat el movil)

11 comentaris:

PACO ha dit...

xeee xicons molt be aneu fent cames per a xalo que ja queda poc, jo e ixit esta vespra amb Mari i em anat a jesus pobre per el cami del chalet del helicoptero be per fer un poc de cames.

Joanfe , el maillot va de PM Gracies!!!!

JOANFE ha dit...

de res Paco, m'alegre.

Hem quedat este divendres per fer la ruta de xalo, de moment ve Carlos, Morera, Pepe i jo, ens veguem a la gasolinera de xalo a les 8:30.

Carles ha dit...

Pues a les 8:30 ens veguem alli

garrotipadur ha dit...

ahí,ahí,vos vec fortots xavals.

Joanfe una coseta,si vols que els enllaços es puguen clikar directament quan el poses canvia a redacta i li dones a intro i apareixerà l'enllaç subratllat en blavet.

Adéu

JOANFE ha dit...

gracies victor! el divendres portem el bocadillet a vore si fem tot el recorregut i si despres dona temps ens fem cervesseta paga javi jajaja

JOANFE ha dit...

uff quina setmana mes llarga se me esta fent..... en el foro de la marxa de xalo han fet una quedada el mateix dia que nosaltres pero un hora despres jo crec sera millor anar a la nostra marxeta i si ens perguem ens perguem i au jeje igual aixint un hora mes tard encara ens agafen

PONS ha dit...

Els de Multisport ixim dema a les 8 desde Beniarbeig. Si algú no pot anar el divendres pot vindre amb nosaltres, aixó si, res de cotxes, desde Beniarbeig a Xaló a bici i la torna igual

Carles ha dit...

Jo, que cara eixos de Beniarbeig que dema no treballen, que vos vaja be.

En quant el divendres crec que valdria la pena no parar a esmorçar, i esmorçar quan acabem al bar, el dia de la cursa no parareu.

PONS ha dit...

Gràcies Carles, a veure si coincidim que des que t'has fet carretero no se't veu el pèl.

Supose que per al divendres necessitàreu el GPS (llevat que preferiu perdre-vos i anar a parar al bar) així que doneu-me un toc demà a la vesprada i vos ho deixe.

JOANFE ha dit...

el problema es qeu igual se fa massa tard, podriem portar algo per menjar per si de cas, i despres ens fem una cervesseta com deu mana. si puc li cridare a pons per el gps a vore si aixi no ens perguem

joanfe ha dit...

no ens hem perdut tot un record pero ara resulta que canvien el el recorregut de la marxa per no tindre els permisos jejeje, be almenys ens hem divertit.