dilluns, 1 de març del 2010

RUTA DEL DIUMENGE 28/2/2010 INVESTIGANT RECORREGUT DE LA MARXA DE XALO



Pues este diumenge hem investigat la ruta del a marxa de xalo a la que volem anar en abril, mare meua, ens hem perdut alguna vegada que altra, ens hem arrapat les canelles , hem vist a Javi en pijama, jeje pero ho hem pasat be es una ruta divertida, i moderada en esforç i la cervessa final bonisimaa!!

14 comentaris:

JOANFE ha dit...

va estar molt be, m'alegre paco que de que animes a vindre, i per la condicio fisica no pateixques que fem moltes parades i ens esperem sense problem, pons si tornes a ensenyar-li la ruta als de beniarbeig m'havises.

Anònim ha dit...

La cervesseta del final de lo milloret del dia, jejeje.

Pero ahir si que vaig tindrer algo de morros, es va fer una mica tard.

PONS ha dit...

Lo dels morros es algo que ens toca a tocs, jajaja. Este disapte no tinc a la dona i segurament el xato voldra que li la ensenye. Si ixquerem te dic algo.

JOANFE ha dit...

dissabte dona aigua pero morera vol tornar a xalo si el temps ens deixa, hem quedat matinet per fer el recorregut sino tot casi tot i despres esmotzar al bar, en principi a les 8 en xalo ja, pepe diu que ve, i li ho preguntara a jose luis, si algu se apunta ja sap.... el diumenge si no plou podreim fer una ruteta per asi mes aprop.

PONS ha dit...

El disapte a les 9 tinc revisió medica a Oliva, si no si que haguera anat amb volsatres.
El diumente men vaig a correr a Xabia la primera cursa de la Marina. Paseuseu be.

Anònim ha dit...

El diumentge, si no plou, tinc idea d´eixir amb la bici de carretera, ja que per un costat Morera i per un altre Saoro m´ho van comentar.

En quant a lo del dissabte em pareix be, pero ja ho confirmare, perque Vicen no treballa i haviem comentat d´anar a Valencia este dissabte i no l´altre cap de setmana.

Anònim ha dit...

Juanfe, 2 coses:
1- Morera en va dir que has mirat les tijes "automatiques", compta amb mi.
2- Al igual com en lo dels maillots per al grup, compta tambe amb mi.

PACO ha dit...

si no plou diumenge conteu amb mi de moment, i Joanfe explicam aixo dels maillots

JOANFE ha dit...

lo de les tijes automaticques valen per ahi sobre 200 i pico, he mirat per internet hi ha una amb 50 euros en palanqueta baix del silli (que no tindran hasta abril) i un altra en 89 euros que es baixa desde el manillar i torna a la latura predefinida, eixa marca encara que es molt barata per internet diuen que va molt be i no dona cap problema, diuen tb que val la pena qu estiga en el manillar perque es molt comoda, la pagina que es pot comprar es francesa i tb diuen que cap problema que tenen un servici en espanyol molt bo, jo vaig a comprar la de 89 euros (la diferencia entre 200 i pico es molta) el interesant seria comparir els gastos de envio que no se molt pujen pero supose estara sobre 10 euros o 15 per ahi, si les demanem juntes ens eixira mes barat i en dos dies la tenim asi, si algu se apunta i la vol ho diguem sols teniu que dir el diametre de la tija.

respecte als maillots pepe va dir que podriem fer uno de eixaeslamarxa btt, i vaig estar mirant en un tenda online on les feien esta sobre 50 euros el maillot, pero crec posaba tenien que ser 10, pregunter si menos pot ser tb, de moment pepe, jo, jose luis, carlos, pons va dir que be tb, si paco i morera el volen serien 7 si algu mes se apunta fran ho preguntare farem un boceto ho mirem... ja he xarrat prou alaaa jeje

Anònim ha dit...

Esta vesprada segurament anire amb Saoro a Maxima per provar-me la roba del C.C.Segaria, ja que vaig a fer-me l´equipo, preguntare quin es el minim que els fan fer i el preu.

Lo de les tijes no ho tinc tant clar, 85+15=100, i te la tens que possar, a lo millor val la pena pagar un poquet mes.

PONS ha dit...

Juanfe, respecte a lo de la tija de moment no estic interesat en posarla (soc molt tradicional jeje), pero podrias pasarme la pagina web per si hi ha algo que m'interese i aixi compartir gastos. Ahir vaig estar en Maxima i vaig veure els maillots nous. Son de proú bona calitat, els que tenim nosaltres de Multiesport els fan fer ells, aixo si, barats no son. Per cert, com está l'asunt de demá? Si veguera que no ploú estic per cambiarme la fetxa de la revisió médica.

PACO ha dit...

Joanfe , compta amb mi per el maillot xxl jajaja

JOANFE ha dit...

lo del maillot queda pendent, ja us dire algo, respecte a les tijes esta es de 89 euros hihan mes models esta pagina es la mes barata en estos articles, els gastos de envio no els se pero estara sobre 15 euros pero a compartir entre les que demanem, com mes demanem igual eixim a 4 o 5 euros, la pagina es esta:

http://www.purebike.fr/es/componentes-tijas-tija-telescopica-f153-3.html

respecte a dema he quedat en morera a les 8 al parking del tallarina, fer la ruta esmorsar i cap a casa, tot aixo si no plou, ens podem cridar sobre les 7:30 o sms per confirmar el temps o si anem o no, jo si no plou si vaig i pepe tb.
i el diumenge si no plou pues quedem per fer una ruta per asi ve paco tb.

JOANFE ha dit...

tant que habia de ploure avui i jeje res de res hem pegat mitga volteta al cicuit ens hem perdunt dos vegades i hem esmortzat com campions, dema qui vulga vindre a les 8 al cuartel general (la xata) eixim pepe i jo, paco tu vens??