dijous, 2 de desembre del 2010

La nova burreta

L´ultim caprixet, ho era ara ho ja no podria ser aixi que con dos cojones .
Dijous que va ja la tindre, la vella QUER sen va a Vinaros este dissabte

9 comentaris:

Carles ha dit...

Paco enhorabona per la nova adquisicio, voras quin canvit mes gran de l´altra a esta.

Aixo si, tens que pedalar igual.

Carles ha dit...

I a partir del cap de setmana que ve a difrutar-la.!!!!!

JOANFE ha dit...

yeeee!!!! burra nova!!! not e arrepentiras segur ademes quan tens el crio si no eixes en bici i desconectes un poc malament, ja voras com al principi igual no pero despres la gastes mogollo. ara ja saps a entrenar en el personal trianer jeje.

quan fem el estreno??

PACO ha dit...

Yeee el estreno sera el cap de semana que va ja que este del pont estic sense bici, fare muntanya a peu. Ja vos dic cuant la tinga i quedem. El personal trainer esta cagat de fret i no a ixit avui.

demóstenes ha dit...

Xee Paco, enhorabona! Ara tots em fareu goleta. Espere que Vicent no se'n compre una nova pq sino m'agafarà depresió, menos mal que de moment encara vos puc seguir més mal que bé. Ens vegem dissabte.

PONS ha dit...

Enhorabona per la compra Paco, ara a disfrutarla i a baixar triatleres a tot hostia pero en coneiximent (a no ser que vulgues agafar unes bones vacances com les que tinc jo, jej).

PACO ha dit...

Gracies a tots , Pons aixo de trialeres a tota ostia en mi no va pero be ara si que anirem un poc mes. dema ja la tindre pero diumenge con en un principi no la tenia ja havia quedat aixi que l éstrena sera dilluns PEPE ixiras dilluns??? si algu ix que o diga

PEP SEBERO ha dit...

xe clar k si, tinc k agarrar la bici hasta aburrirla

JOANFE ha dit...

ja la vam estrenar air per la retoria i esta molt xulaa, ara paco a pedalejar com un loco, i amb una doble alguna trialereta li toca fer sino se engosira la bici jjeje.