diumenge, 19 de juny del 2011

Cronica del Finde



Bueno xics , com este finde a segut trencallos , abric el post i que cadascu pose lo que a fet este finde.
Pons, al final anava a dormir a les tres i no estava per ixir a les 8, disculpeu. Conteu  algo de la vostra ixida tu , Ximo i Vicent. Jo al final e ixit a les 9.30 i he fet Ondara.riu de Gata( campillo) Xabia pujant la plana fins el molinets. poble fantasma i a casa a les 12.45. Ale  aneu contant!!!! dewwwww i bona setmana a tots!!!

10 comentaris:

JOANFE ha dit...

molt bon findeee!! tinc mono de bici, he anat a correr per alli per defogar-me i baixar el lomo de lorza i las migas i tot el que es menja per alla que ufff mare meuaa

vec qeu bones rutes i millor festaes mamonazooss, quines caretes en la foto..... i qui estaba al costat de la rubia?? qui tenia que ser jejjee.

jose la font ha dit...

el diumenge vam eixir Pons, Vicent, Ximo i jo. Vam eixir a les 8 desde el Prado i com teniem el bono bici curtet vam decidir pujar al Sigili i baixarem x la trialera a Benidoleig. Com que anavem be de temps vam decidir fer una volta per els camins de la retoria tipo "verano azul".
La ruta curta pero amb bona companyia.

TONI46 ha dit...

JUANFE, LA RUBIA ES LA DONA DE TONI TOMAS Q L'HOME ESTA AL COSTAT EN LA FOTO, Q ELS PRIMERS EN POSAR-MOS A LA FOTO VAM SER GERMAN I JO.

JOANFE ha dit...

si jo me refereia a toni tomas no a tu jajajaja... es bromaaa homee, he vist fotos de la marxa nocturna per el facebook si ho vau pasar be si ara en pasar festes hem fem una, val?
El dimecres eixim no? pero a vore si no se accidenta ningú..

demóstenes ha dit...

La ruta del divendres molt divertida. La meua llum no feia quasi llum però aprofitant els deslumbres i reflexos dels megafocos dels altres vaig poder anar sense massa problemes, de vegades intuint per on anava el camí més que vegent-lo... La companyia molt agradable i això de ser de nit li dona encant. El diumenge ruteta més light, amb prou asfalt però interesant, sobretot el sigili i la trialera de baixada. En camins així és on es nota la diferència entre la orbea dakar (o Tuareg, no estic segur) que gastava abans i la Specialized Stumpjumper d'ara, res a vore.

PONS ha dit...

A destacar que Vicent fa fer tota la ruta amb el nou sillí dins del cul, pese a lo cual va pujar i baixar el sigili com una bala. Tindrem que demanar pressupost d'eixi tipus de sillí.

VICENT ha dit...

ENCARA TINC EL OUS ADORMITS!!!!

PACO ha dit...

Xics , com esta el tema de la foto del grup??????

JOANFE ha dit...

paco hi ha obert un post nou de la foto

JOANFE ha dit...

jo tinc turno a les 7:00 del mati en diumenge a la esteticien per pintarme i ferme el monyo com les festeres jajajja

Solano tb me ha dit que ve el diumenge.

ximo crec qeu sols faltaras tu i victor feste una foto en el maillot que despres la afegim en el photoshop jeje

carlos la bici eixa dira este home on va??? jeje