diumenge, 11 de març del 2012

100% Asfalt-ruta per el interior de la Marina



Hola Amics!!! avui estavem el Ximo i jo sols , tots fent de Ironmans per Xabia!!! Be haviem quedat per fer el Cocoll ja que tenia tots els aparells que em va deixar Pons i eixa era la idea 1er contratemps: sols teniem un cotxe per pujar fins Murla i estalviarmos uns km , pues no pasa res!!!! ixim desde Ondara en bici i a vorer on ribem!!!!! ole ahi MAXOTES!!! 2º contratemps: ixim de Ondara tots fundidts  per asfalt a 20km/H  i en arribar a Benidoleig dic : Ximo no va la bici , no puc mes!!!!! mire i... taxannnnn roda puntxa!!!! parem a solucionar el tema amb una botelleta de co2 i a la marxa ja en serio , comencem a pujar i pujar i vinga pujarrrrr joder que mal de cul!! i decidim anar fins Castells per asfalt ja que la puja de la LLacuna no ens donaria temps arribem a Castells a les 11 i entre lo apretat del temps i lo apretat de les cames amb 35 km ja fets decidim no pujar al Cocoll ja que ens  faria tard, xarrem amb un carretero i li preguntem per la carretera eixa i ens diu que es molt dura pero que es curta aixi es que pensant pensant decidim tornar JODER ESTAVEM A 4 km del cim del Cocoll i ens tornem!!!!! bua  bua  buaaaaaaaaa  de baixada ja a 50 km/h pasem per el Pla de Petracos i entrem a vorer les pintures rupestres , dos fotos i avall cap a casa , al fi 70 km de asfalt per el interior de la marina , un interior molt bonic i poc valorat, pero a valgut la pena els km per vorer , Aitana , Aixorta,Serrella,  Cavall Verd , Cocoll( me cagen la puta) , Penya del altar , Carrascar de Parcent(Coll de Rates) el Somo etc etc totes muntanyes  de mes de 900 msnm amb un marco incomparable....
Jo baixant ja per benidoleig anava fundit i el Ximo anava tan tranquil contant xistes i con si acabara de ixir de casa!!! jajaja be xics , la setmana que ve descanse que son Falles i toca anar amb la nana , que tingeu sort a Beniarbeig.

Un abraç!

47 comentaris:

vicent ha dit...

el cocoll espera la pujada de eixaeslamarxa!!!!!

Splu ha dit...

Està fent-se esperar el cocoll!!!

Per cert, qui va al final a la marxa BTT de Beniarbeig?

Va apunteu-se perreros!!!

JOANFE ha dit...

yee si esta complicat arribar al cocoll, pues este mes cau la proxima eixida en btt que faja el pujem ja por huevos jeje. bona cronica i bona ruteta.. i tb molta sort en beniarbeig espere deixeu el pabello de eixaeslamarxa ben alt

PONS ha dit...

Paco, el cocoll esperante i tu escoltant chistes de Ximo, ai ai.
Jorge, de moment apuntats a Beniarbeig estem German, Toni Morant i jo

jose la font ha dit...

collons Paco, quina ruta mes xula q vau fer. Entre dema o dimecres me apuntare a la marcha de Beniarbeig

TONI46 ha dit...

JORGE, APUNTAT AL CLUB EIXAESLAMARCHABTT.

Splu ha dit...

Sí, sí, home clar, EIxaeslamarxa a tope!!!! jejeje He enviat un correu perquè m'aclarisquen perquè no ixc als inscrits, ja que vaig fer la isncripció el passat dimecres i l'ingrés el dijous passat. A vore q em diuen. Diumenge a tope amb la marxa.

Encara no l'he feta, a vorem, trobe q ja he vist pintades del recorregut.

demóstenes ha dit...

L'eixida diferent a les habituals, carreteros de muntanya, jajaja. Va estar bé i xinoxano quasi 70 Km. A més cultural/històrica per la parada al Pla de Petracos vos deixe una foto en 360º des d'allí http://goo.gl/F9e5c

TONI46 ha dit...

HEM QUEDAT PONS I JO AL AJUNTAMENT DE BENIARBEIG A LES 15.00H. QUE VULLGA VINDRE QUE ES MANIFESTE PER EL BLOG, JEJEJEJE

GERMAN ha dit...

YEEEE MATINERS JO SI VAIG HUI SERÁ SOBRE LES 16.00 H FEU MARXA

DEWW

vicent ha dit...

algú sofereix de guia espiritual demà al voltant de les 17:15, per fer la volta a beniarbeig. Que jo encara no la conec!!!! i sóc del poble!!!!!

Splu ha dit...

Jo tampoc l'he feta Vicent!!! Açò té delicte!! jajajaja. Xo en fi, ja queda menys per estar x allí de seguit.

El dissabte com ho teniu, algú la vol fer?

TONI46 ha dit...

PONS, NO PODRE ANAR AVUI. HO DEIXEM PER DEMA A LA MATEIXA HORA?

vicent ha dit...

yyyeeeeeeeeee!!!! no cal que tots m'acompanyeu a fer la ruta!!!! tranquilsssssss!!!!
Pons hem pense que hauràs de deixar-me el gps.
Ves carregant la ruta per a no perdrem.
Demà parlem pons.

paco ha dit...

vicent no cal anar amb ningu, et poses el manos lliures dl mobil i toni va cantante els tramos k se la sap d memoria! Jijiji

Splu ha dit...

Pons com collons puc passar-me el track de la ruta que em va passar Joanfe al Garmin. Esta vesprada et telefone i m'expliques, val.

He de fer la ruta abans del dimenge, enca q siga a les 4 del matí, jajajaa.

aw kakau.

PONS ha dit...

Acabe de vindre de pegar-li una volteta al circuit i esta practicament tot marcat. Si no voleú liarse amb la eixida agafeu el camí de pujada al cementari i seguiú les fletxes grogues. Prop de la cantera de Beniarbeig han netejat una sona nova dins d'una pinada tota plena de tobogans, sens dupte alguna la part me bonica de tot el circuit. Jorge per explicarte com pasar el track al garmin de correr es pot pero es una mica complicat explicar-ho per tlf. pero si vols pegam un toc a partir de les 19,30 i eu intentem. Vicent el meu GPS el te Paco pero si vols porta el teu relotge amb el cable i teu explique.

PACO ha dit...

Pons si nesesites el GPS dimeu que teu porte al curro en un bot!

PACO ha dit...

Eixa pina quina es Pons??? es per la mina cap dalt on esta el corral eixe que es feia una puja i despres hi han dos tobogans???

VICENT ha dit...

si està ben mARCAT EL CIRCUIT NO CALDRÀ GPS

PONS ha dit...

Cuant el vas per el camí asfalt a buscar el corral ants de la tubería per el costat de la mina ix una pista de terra amb una bona pendent. Es puja per ella uns 100 o 150 m. i després uno es desvia a l'esquerra per una senda tota desbrosa.

German ha dit...

Pons toni s,ha complicat el mati i no podre ixir a les 15:00. Anire jo sobre les 16.00. Algu s,apunta? Al ajuntament. Dewwww

jose la font ha dit...

jo tambe ixire sta vespra, queda senda o ja es una autopista de tant que heu pasat? Algu mes s'apunta? He quedat en German a pollos Paqui a les 16:00

PONS ha dit...

Toni, Jaume Aparisi i jo hem quedat a les 15:00 davant l'ajuntament de Beniarbeig per fer el primer turno. No es torbeú que les sendes s'acaben.

JOANFE ha dit...

jajajaja aço per turnos i tot !! jajajja m'han dit que la senda eixa pasen mes vehicles ja que la autopista A7, Toni crec que eixe dia tocaria ferla amb un bendatje als ulls, jajaja que tiembleee adelinooo!!!

A pasar-ho beee!!
El dilluns cronica i fotos ehh...

TONI46 ha dit...

YEEEEEEEEE, QUE VAIG.... ESTA VESPRADA FAREM L'AUTOPISTA DE BENIARBEIG.
INTENTAREM FER EL CAMI I LES SENDES MES AMPLES, JEJEJEJE.
A LES 15.00 AL AJUNTAMENT.

vicent ha dit...

L'ajuntament de beniarbeig informa:
a partir d'aquesta vesprada es pagarà 3 eurets per fer la ruta btt(impost de suma).
hi haurà gent que li costarà el jornal del mes, jajajajaja.

Splu ha dit...

Yee!! Heu escolatat la ràdio? Han dit que no saben si es farà la marxa perquè els organitzadors s'han trobat en un succés molt estrany. I és que les sendes que havien netejat s'han convertit en camins amples i els camins en carreteres!!!

(feu el favor de deixar de transitar la ruta q la suspendran!!! )


jajajajja

jose la font ha dit...

aneu espaiet i no s'en eixiu de la ruta que en el tram nou de la pinaeta hi ha un gos asassi que s'alimenta de bikers perduts. Ahir a German i a mi ens va tocar fujir, jejejeje!

PONS ha dit...

Hui no se si podré anar a fer el primer torn, si algú está interesat lil puc cedir a un preú raonable

vicent ha dit...

Pons, el dia 22 ix en lidl xupetins per a la montain bike a 12 eurets, tens per a triar entre roig i negre.

vicent ha dit...

Avuí hi ha torn de bici per fer el circuit al voltant de les 14:00?

PONS ha dit...

Gracies per la informació Vicent. Toni i jo havien quedat a les 15:00encara que jo no crec que puja anar. Si pots anar a les 15 queda amb Toni que ell t'ensenyara el circuit amb tota clase de detalls.

Splu ha dit...

Xe, xe, vull un torn de dissabte matí, vaaaaaaa, xeeee...qui s'anima!!!

Splu ha dit...

Yee Bikers!!! Aracabe de fer la ruta de la marxa i he de dir q està molt bé!!! no té res q envejar a ninguna altra. Un dew per als organitzadors!! Sí senyor!! Tenint en compte les dificultats d'on es troba el poble és un recorregut molt bo, un gran esforç q de segur queda merescut demà.

Per cert, més d'un li agafarà el cagallonet al cul quan veja les triatleretes q hi han i el pont subeybaja de fusta, jajajajaj.

Demà podríem quedar tots a una hora a Beniarbeig, q dieu?

jose la font ha dit...

A mi em pareix be quedar avans, aon i com quedem els que ixim desde Ondara??

TONI46 ha dit...

ESCOLTEU, ELS DE ONDARA PODIEM QUEDAR A LES 8.30 AL PRADO I DESPRES EN VEGEM A LES 8.45 AL AJUNTAMENT DE BENIARBEIG AMB ELS MEMBRES DEL EQUIP QUE VIUEN EN EL POBLE DE LA MARXA. OK?

GERMAN ha dit...

YE TONI QUE HE FET BONA SIESTORRA I NO M,ENRECORDAT ABANS DE POSAR´HO

OK A LES 8,30 AL PRADO

DEWW

JOANFE ha dit...

Moltisimaa sort dema! Deixeu el pabello de eixaeslamarxa ben alt! Pero sobretot disfruteuu. Soort

jose la font ha dit...

ok! Ens vegem a les 8:30

Splu ha dit...

Perfecte, demà a les 8.45 jo acudiré a l'Ajuntament.
M'ha dit Mahiques q el pontet fet amb taulells volien arreglarlo i q fòra més suau perquè estava prou enpinaet la veritat i tocava en els plats.

A disfrutar!!!

PACO ha dit...

Xeeee xicons molta sort dema i com be diu Joanfe que deixeu el pavello ben alt!!!

Sort!!!!

vicent ha dit...

molta sort per als de la btt de beniarbeig, gaudiu del circuit i no es feu mal. que tremole adelino que el podium el té xungo

TONI46 ha dit...

ESTEM TOTS VIUS O QQQQQQQ!!!!
QUE NO RESPIRA NINGU PEL BLOG DESPRES DE BENIARBEIG??????

JOANFE ha dit...

ESPERE QUE PENJEU CRONICA DEL DIUMENGE!! VA POONS!! CURRATEU FOTOS I CRONICA, VAA!! CREC QEU TENIM PODI I TOT

PONS ha dit...

Després de dinar en posaré a buscar fotos i li pasaré la crónica a Joanfe perque la penje. Com va anar tot per Ibi?

GERMAN ha dit...

PONS, HE VIST UNES QUANTES FOTOS EN EL FACEBOOK DEL CIRCUIT BTT PER SI INTERESEN

FOTO 441 525 595 594 690 686 693