diumenge, 16 de gener del 2011

MARXA AMB ELS COMPANYS DE XABIA BIKER´S


Avui ha segut un dia molt divertit de ruta amb el companys de xabia biker´s, erem un total de 19 bikers, hem eixit del bar prado amb molta boira i humitat apenes es veia davant, vam començar a pujar el sigili i sen va psar tot el fred de colp, jeje eixa pujada sempre calfa el cos, el pobre ximo ens va abandonar una vagada feta la priemra rampa, llastiam perque se qeu ell tenia molta gana de vindre, (ximo ves pensant de gastarte un duret que lo de la bici te esta agradant molt jeje) una vegada dalt vam encarar la trialera qeu baixa a benidoleig, vam deixar pasar als de xabia que baixen molt fort i vam encanrar cap a avall amb la sorpresa de qeu la havien arreglat netejat i preparat baixadors, una pasada, un parell de accidents per part del nostres amics de xabia pero llevat de eixe percans per el demes tot molt be, de cami cap a tormos per eixos camins en els qeu sempre me enganye i en esta ocasio tb jeje pero be amb algun km mes vam arribar a les pujades de laguar, es fan dures amb pendets de mes de 20% pero ens han dut fins la font del gel on vam pegar un mosset, i vam encarar la senda amb els tobogants mes divertits, i de ahi a Murla pujar les rampes dures fins la hermita per despres baixar la trialera del calvari, trialera endurera com ella asoles, de ahi baixarem a murla i va pasar el nostre amic saoro de director de equip en la cursa de la marina. darrere de ells nosaltres jeje feiem ralla jaja vam encanrar la trialera de oraba i cap a casa.

Conclusió una jornada de germanor en els nostres amics de xabia on disfrutarem del nostre esport preferit.


he baixat fotos del facebook d' ells i he afegit les meues.






12 comentaris:

PACO ha dit...

Eres un crac Joanfe !!!! Bona ruta , molt bona la companyia de la gent de xabia i de teula i clar dels nostres!!!! . Tenim que repetir!!!
Gracies a tots per l´ajuda, consells i per esperarme pero avui en especial a Pons

demóstenes ha dit...

Jooo. Em sap mogolló mal haver-me perdut eixa ruta, almenys vaig poder pujar la primera pujada fotuda. La font del gel... una altra vegada serà. Al final tindré que canviar de bici, de totes formes dels xabieros hi havien prou que també duien sols una suspensió.
Espere que el divendres puguen arreglar-me la bici i el dissabte ens tornem a vore.

PONS ha dit...

Molt bona cronica Joanfe, la ruta va ser molt completeta i sense masa contratemps llevat l'averia de Ximo que ens va abandonar ben pronte. Paco, no tens que donarme les gracies, som un grup i com a tal tenim que ajudar-nos uns a altres. A lo millor la proxima vega eres tu el que em tira una maneta a mi, seguix per eixe cami i veuras com molt pronte ja no tindra que esperarte ningu

Unknown ha dit...

Molt bona la ruta i millor la companyia. Gracies a tots.

Yetirder13 ha dit...

Un 10 para la ruta y el doble para la compania. Ha sido un placer poder disfrutar con vosotros. A ver si nos volvemos a ver pronto.

JOANFE ha dit...

GRACIAS MARTIN Y SIMON, HA SIDO UN VERDADERO PLACER, ORGANIZAREMOS OTRA CON PEDROLOS DE JAVEA JEJE.

Carles ha dit...

A pesar no haver assistit al envent m´ha adherisc a felicitar a l´organizador.

A vorer si un altra volta m´anime.

Demostenes, canvia de bici o almenys agafa la meua quan jo no vaja; vaig vorer les mtb de xabieros rigides, uns maquinorros, no vullgues comparar-les amb la teua.De tota manera una averia la pot tindrer qualsevol bici.

Pons no es que t´espere Paco, es que li ve al pelo, eres l´escusa, jejejeje, ara pronte ja no et tindra com a escusa i se´n buscara un altra, jejejeje.

vicent ha dit...

Dia de puta mare, una de les millors eixides en companyia que he pogut fer.
Eixò de ser tanta gent , és de puta mare.
Haurem de repetir-ho amb més penyes de btt.
L'inconvenient, va ser que algú, no va poder esmorzar com està establit en els estatuts del btt eixa és la marxa, jajajajajaja.
Pepe a la pròxima al bar, amb un bon entrepà, ensaladeta i com no una o un parell de cervessetes.

GERMAN ha dit...

BONA CRONICA BONA RUTETA I MOLT BONA COMPANYIA AMB ELS BIKERS DE XABIA.


PER AL DIUMENGE ESTA PREVIST LA MARXA DE LA NUCIA????

PEP SEBERO ha dit...

NOTA DE AVIS. MOLT IMPORTANT
Confirmeu k ve el diumenge a la Nucia per a preparar el coche de J
ose.
Joanfe les croniques cada volta millor.

PACO ha dit...

Hello, jo esta setmana o tinc mal , la dona esta de reposo aixi es que de nit no ixire i diumenge no anire a la nucia , ixire per aci jo i aixi estare a casa prontet.

jorge ha dit...

En la Nucia hi ha una marxa? quina és? no fa ser fa poc (per novembre trobe...)No l'he trobada en el calendari de marxes btt.