diumenge, 23 de gener del 2011

Diumenge de fret, plutja i soles per el mon

Avui si ,he ixit a les 9 i  he pujat a la font del gel i he fet la trialera del tobagans( es la que mes m´agrada!!) tot aixo sense posar peu a terra i amb un fred de collons , damunt al baixar per orba he pillat la plutja i anava a gustet!!! i  he vist a Bernardo Galan que pujava amb la bici en busca de neu!!em xarrat un ratet .  be , vos he trobat molt a faltar . Vosaltres per la nucia espere que be. Les faltes de ortografia me les pase per el forro.
Dewwww

8 comentaris:

vicent ha dit...

per la Nucia, ruta curta però de puta mare amb tobogans per avorrir-ho, caminals, trialeres amunt, avall, sendes amunt, avall de costat, de front, per tot arreu haviem camins.
en dues paraules: espec- tacular.
Pepe s'ha fet mal i no ha pogut acabar, però en realitat era que estava enfadat per no esmorzar al bar, jajajajaja.
ja voreu fotos i el track

PACO ha dit...

OK Gracietes Vicent!!!Lo de Pep ja ho sabia , he vist al seus sogres dinant al frateli i meu han contat. estic ansios per veurer la cronica Juanfeeeeee!!!!!!

PONS ha dit...

Xe Paco, estas fet una maquina, te merit eixir asoles i paparte tots eixos km. Nosaltres segur que hem fet la meitat de km que tu, pero quins km. Com diu Vicent ens han fartat de fer sendes, triatleres de tot tipus, tobogans. Llastima el bac de Pepe, a veure si Joanfe penja pronte cronica i fotos.

JOANFE ha dit...

ahiii campioo!!! pues ja saps asoles no hi ha que anar, a entrenar i a vindre en nosaltres que en dos dies ens esperes pujant.

Nosaltres hem tingut sort en el temps ha fet solet

Carles ha dit...

A entrenar, a entrenar, estas posan-te ben fort.

Ara quan tinges la menuda et possaras una cadireta a la bici i no et costara gens ni miqueta de portar-la. jejejeje

demóstenes ha dit...

Xe quin crack!! Soletes i a l'adventura i tot. Entrenant a eixe ritme tindrem que nugar-nos a la teua bici per a que no t'escapes massa del grup!!

PACO ha dit...

jejeje molt bons comentaris!! pero ja voldria jo tindre el vostre nivell!! poc a poc anirem fent cami!!

Anònim ha dit...

al final ni neu ni res,vaig pujar al collao per derrere(per Murla)amb molt de fred,1 grau,amb boira i un poquet de neu al final,aixo si en la baixada quina fred¡¡¡¡¡¡¡a vore quin dia quedem