dimarts, 16 d’agost del 2011

DIUMENGE DE AGOST BY PONS LAPIERRE







Eixim del Bar Prado sobre les 7,45 (no hi ha manera d'eixir mai puntuals) José Luis, José La Font, Pepe, Vicent i un servidor). Agafem direcció Pedreguer per Pamis i passem per Gata de Gorgos buscant la pista dels tunels quan torna a passar això de sempre. En la senda dels pedrolos que hi ha a mà esquerra abans d'arribar al creuament José Luis decidix desviarse per l'esquerre per a fer la sendeta dels pedrolos, i a que no sabeu que passa?........ el pringaillo de torn decidix seguir-li sense dir res i passa lo de sempre, en la baixada ho perd de vista i després no sap tornar a la carretera. Paraeta a tornar a esperar.
En els túnels ens trobem amb una festa rave i uns xics molt amablement ens van oferir substàncies per a anar més de pressa. Nosaltres molt educadament les rebutgem.
A l'arribar a Senitja fem les dos sendes de baixada sense mes conseqüències que una parada tècnica per a arreglar el meu silli que s'havia afluixat.
Arribem a Llíber (estan en festes) i fem bucle per la senda nova (caldrà posar-li nom o averiguar com s'anomena). En la senda José Luis punxa a l'intentar fer una variant nova, reparació ràpida i continuem direcció Llíber sense baixar a la pista i fer la senda de pujada ja que anàvem justos d'hora. El tros últim per a arribar fins a Llíber és prou tècnic ja que és en pujada i molt estret, això si l'última zona molt xula amb escalons.
Una vegada arribats a Llíber agafem direcció per a fer la senda dels terrasses (José Luis baixa per la carretera ja que el colze ja començava a molestar) la qual fem sense mes contratemps i directe cap a Pedreguer a esmorzar en el Bar Llaurador on ens trobem tot just arribar al camió formigonera aparcat en la porta.
Ens prenem un meravellós (especialitat de la casa) i directets a casa que la calor ja apretava.

18 comentaris:

JOANFE ha dit...

collooonss!! ulleres per esmotzar dins del bar i tot jajaja lo vostre es ja passio.

Se ha anomenat de fer una nocturna el divendres dia 2 de septembre, que trobeu?

jose la font ha dit...

El 2 de septembre jo estare en plenes festes de la font (tots els dies fare nocturna) pero si a la gent li ve be se fa. Ja no se si anem al bar Llaurador a vorer si esta la de les mamelles o a menjar-se el famos maravilloso.

paco ha dit...

bona cronica pons. Esta ruta m'agrada molt pero no va poder ser. Nocturna a eixa fetxa ok.

vicent ha dit...

ok nocturna quan vulgAU.
crònoca acollonant, encara estic rient-me.
les ulleres es que no ens les podem llevar, formen part del nostre cos jajajaja.
el pardillet que s'equivocà, qui és? jajajajajaja

paco ha dit...

seguint el tema d proposar rutes que us pareix esta: ondara-cami colonies amb trialera endurera per als mes radicals-pujar planes per asfalt-poble fantasma i fer lloma del castanyar i tornar a baixar poble fantasma i per despedir l'estiu marineta! Ñas seba!

PONS ha dit...

La data de la noctura per mi perfecte encara que fins l'ultima hora no se si podre ferla. La ruta proposa per Paco m'agrada si vos pareix be a tots la podem fer este diumenge. Espere que no entre molta gent a vore el blog perque cuant vegen les fotos diran vaja pandilla de fantasmes esmorant en les ulleres fashions, jajaja

JOANFE ha dit...

pues si esteu tos d'acord fem la nocturna eixe dia... quina ruta podriem fer per cambiar un poc? o fem la de sempre?

JOANFE ha dit...

desde que teniu les ulleres eixes ja no parla per açi ni el tato..

Estes vacances pasaran factura, despres vindran les suaes cara amunt, pues aneu posant-se en forma que tenim que anar tots igual que vam anar a Xalo a la marxa de la Nucia que es tot un classic i el abiotuallament es en cervessa jaja, aixi fins final de Novembre teniu per posar-se en forma.

demóstenes ha dit...

Nocturna a eixa data per mi perfecte. Dilluns torne a la faena i demà me'n vaig a vore el Papa (resaré per vosaltres ;-P) així que si això ens vegem setmana que ve.

JOANFE ha dit...

ximo donali records al Papa de pep.

http://eixaeslamarxabtt.blogspot.com/2011/02/visita-del-papa-pepe-xvii-tierras-de.html

jajaja

demóstenes ha dit...

Això està fet! jajajaja

PACO ha dit...

per mi mola la de sempre amb cubata al tela de rigor pero si voleu podem fer un altra! Joanfe molt bona memoria lo del papa Pepe!!! jejejeje

PACO ha dit...

en cuant a lo de La Nucia no se no se....

PONS ha dit...

jajajajaj, quin mamonaso estás fet Joanfe. Esta vesprada he probat les llums dels xinos i encara funcionen. Ara falta que la parenta em deixe anar. Si ferem la mateixa de l'any pasat jo enguany la faria amb les sendes de Senija que están proú netes i crec que amb coneiximent es podrien fer i sempre queda el recur d'anar per la carretera el que no s'atrevixca

garrotipadur ha dit...

als duatloneros dir-vos que demà per la vesprada faré una eixida per benissa-gata i després a còrrer per la pista d'atletisme de terra.
Si algú s'anima a vindre que escriga per ací,adéu

PONS ha dit...

Bueno, suponc que demá a les 7,30 per fer la ruta de Paco. De moment confirmats Paco i jo de la resta no sabem res

paco ha dit...

pons,he vist a pep i a jose luis i tambe venen. Farem la ruta pero no farem la trialera endurera pujarem amb la bici al coll x la cova del camell. Fins les 7.30 pues!

paco ha dit...

Pons el correu es: marpa76@hotmail.es