dimarts, 2 d’agost del 2011

DUATLÓ DE SANTA POLA



Pareix ser que components del grup s'han animat a apuntarse al famós duatló de Santa Pola, Victor, Pons , pep i Jose Luis, algu mes se anima?


Per els demes aneu fent-se la idea per els demes que en novembre esta la marxa de La Nucia qeu es xulisima i ahi tenim que nar tots ehhh...

17 comentaris:

JOANFE ha dit...

aquest diumenge toca ruta xula.. anem pensant on voleu anar ... tinc mono de muntanyaa

helicoptero man ha dit...

xee duatletes i triatletes! Jo avui e fet la toma d contacte amb la bici despres d 2 setmanes ,anat al meu volgut helicopero! Vorem el diumenge si puc en l'anima! Dema travolta ixideta. Per cert molta gent coneguda corregent x al terme!

PONS ha dit...

Jo en un principi no crec que puga eixir este diumenge por motius familiar. Si algú vol que els faja la inscripció a la duatló de Santa Pola que em pase les dades i ja la vaig jo.

PONS ha dit...

Este matí he vist a Mahiques i ma dit que están organisant una marxa noctura per el 20 d'agost per si algú está interesat.
Estes es l'enllaç.
http://apinyo.blogspot.com/

paco ha dit...

ens apuntem a esta nocturna o en fem una nosaltres? A mi en ve be perque es dissabte i no treballe al dema. Aneu dient!

JOANFE ha dit...

este blog esta moooort!!

jo el 20 no puc, en dissbte me ve algo mal, si voleu que fem alguna en divendres la organitzem i aixi hem feu dos la del 20 i la nostra.

Aquest diumenge a les 7:30 al cuartel general, matinet que despres fa massa calor, ruta per definir pero algo xulo que tinc mono de bici ja.
qui ve?? va escriviu algo perres!!!! que esteu engossits

GERMAN ha dit...

SI QUE ESTA MORT, NO ESCRIU NI L,APUNTAOR.

DE MOMENT NO CONTEU AMB MI NI DISSABTE NI DIUMENGE.

AU CACAUS

PONS ha dit...

Jo el diumenge no eixiré. Respecte a la noctura com encara no se si tindre bono-bici preferisc que els que si que van segur que decidixquen la ruta i el día. Jo ja fare per anar i si no pues l'any que ve. Per cert, José Luis i Pepe ja están inscrits en el duatló de Santa Pola i mira si son generesos que hasta han fet una donació a una ONG. Quins tios mes majos.

paco ha dit...

joanfe conta en mi per diumenge encara que sols e pogut entrenar un dia per motius d faena,pero provare. Que et pareix fer algo i acabar per el poble fantasma?

jose la font ha dit...

jo dema tb eixire. Agafem bocata-barrita-etc o parem al bar a esmorçar?

VICENT ha dit...

JO TAMBÉ EIXIRÉ EL DIUMWENGE.
ON ESMORZEM? BAR RITA O BAR LA TROCHA?
A LES 8 AL PRADO

JOANFE ha dit...

Bar rita i despres cervessot. 7;30 al bar prado. Penseu ruta

VICENT ha dit...

PODEM FER LKA RUTA D'EIXIR DEL PRADO, CARRIL BICI FINS DÉNIA, LES ROTES PEL PASSEIG I TORNADA A CASA.
SERAN UNS 75 KM DURS DE VERITAT.

paco ha dit...

jo vote poble fantasma i algo mes. Pero lo que decidiu mel d romer

PONS ha dit...

Ningú pensa contar el que heu fet este finde?

garrotipadur ha dit...

hola gent! ja parlem quan s'acoste el duatló per a vore si anem tots en caravana...jeje,també vindran dos xics de benissa que pons coneix.

El passat dissabte vam fer un entreno duatló i lamentable per la meua part,després de 23 km de bici no podia quasi còrrer,les cames supercarregades....tindré que entrenar més...


bo gent,ja parlem i quan vinga la frescoreta les sendes i trialeres de benissa vos esperen...adéu

PONS ha dit...

Victor, si un del xics de Benissa te la sana costum de punxar roda en totes les edicions de Santa Pola deú de ser el meu company de feina. Jo també tindre que fer algún simulacre ja que desde Crevillent que no he fet cap duatló i encara que entrene correguent i en bici després les transicions es noten molt.